Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Příbuzná zabité dívenky z Kmetiněvsi: Vrah byl Barunkou (†13) posedlý!

Autor: Tomáš Koníček - 
6. ledna 2014
06:26

Je to zpověď, ze které mrazí! Blesk totiž zjistil, co se dělo před vraždou Barbory N. (†13). Tu před 10 lety v Kmetiněvsi nožem ubodal, a pak ještě znásilnil tehdy dvanáctiletý Robin P. (22).

Blesk hovořil s příbuznou oběti. Ta se samozřejmě nechtěla vyfotit a ze strachu odmítá zveřejnit i své jméno. „Vždyť je ten hajzl na svobodě. Polepšovna pro něj nebyla žádný trest,“ začala vyprávět žena. Moc dobře si vzpomíná, jaký vztah měl Robin k Barunce.

„Pořád ji uháněl. Chtěl s ní chodit, ale ona ho nechtěla. Po vraždě jsme zjistili, že je prakticky na každé školní fotce vedle Barunky. Byl jí posedlý,“ prozradila žena.

Vyhrožování

Příbuzná si vzpomíná i na odmítání Barunky. „On u sebe nosil nůž a spousta lidí vzpomíná, že ho ukazoval. Pár lidem dokonce řekl, že jestli s ním nebude chodit, tak ji zabije. Takže se mu to nakonec povedlo,“ kroutí hlavou žena.

Podle ní byla dívka oproti vrstevnicím velmi slušná. „Říkala, že žádného kluka nechce. Že na to má ještě dost času,“ vyprávěla Blesku žena s tím, že Barunka si nejraději četla knížky.

Nemůže odpustit

Dodnes potkává vrahovu babičku a dědu. U nich Robin před vraždou bydlel s mámou. Žijí v sousedním Hospozíně. Jim klade za vinu, že se podíleli na špatné výchově Robina i jeho matky.

Dokonce prozradila, že Barunčina babička byla učitelkou, která měla ve školce na starost Robinovu matku. „Bývala to slušná holka, ale pak to s ní šlo z kopce,“ vysvětluje příbuzná.

Ostatně o to, že vrahova matka se ráda napila, potvrdilo více lidí. Mezi nimi i starosta. „Měl hodně volnou výchovu a byl problémové dítě,“ řekl Blesku Luděk Kvapil.

Víte-li něco o Robinovi P., ozvěte se na e-mail tip@blesk.cz nebo na telefon 724 249 000

pepisek1 ( 26. října 2014 17:28 )

Duši zavražděné Báry z Kmetiněvsi jsem párkrát vyvolal když jsem se věnoval spiritismu. Toho kruťase nemohu vystát. Zasloužil by prožít to co ona, alespoň kdyby měl takové sny ve kterých prožívá to co ona... Byla taková hodná a obětavá. Na rozdíl od něho, byl to grázl... Je a vždy bude... Snad mu v lapáku spoluvězni sečtou i tu vraždu a sexuální zneužití Báry z Kmetiněvsi. Barborko, je mi tě mocinky líto. Přeji ti ať se máš na onom světě mocinky krásně a je ti tam dobře. Čest tvojí památce Barborko... Pojeďme 1. Ledna 2015 do Kmetiněvsi položit Barborce na její pomníček Květinu, plyšáčka nebo něco jiného hezkého, zapálit svíčku a uctít její památku. Když není trest smrti, tak alespoň doživotí pro něj. Pokusme se o to... (http://www.petice24.com/doivotni_uvznni_vraha_barbory_nmekove_z_kmetinvsi)

libuna119 ( 12. ledna 2014 21:22 )

Nenapsali,musíme si přece své vrahy chránit,aby jim náhodou někdo neublížil.

abvydavatelstvi ( 7. ledna 2014 22:07 )

Nikde jsem neviděla jeho fotku a adresu s novým jménem ..... tak nikdo nevi kde bydli a jaké má teď Jméno.... nebo to už někde napsali....

hofihofi ( 6. ledna 2014 11:19 )

furt se nechlub blbe, ze ses z usa, ty tady maji stejnou povest jako rusove.

hofihofi ( 6. ledna 2014 11:16 )

Ty vyspele staty uz take popravili hromadu nevinnych a vyvrazdili v zajmu jejich civilizace mraky nevinnych, vitnam, korea, irak, afganistan, takze zarny priklad. A proc to neudelas sam hrdinou, letadla litaji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání