Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Policejní honička v Praze: Řidiče kradeného auta zastavily až výstřely

Policisté nakonec zloděje auta dopadli
Policisté nakonec zloděje auta dopadli  (Autor: Foto - Týdeník Policie)
Autor: ČTK, ljš - 
27. prosince 2013
17:30

Scénu jako z akčního filmu viděli dnes návštěvníci pražského parku Ladronka. Policisté tam pronásledovali řidiče kradeného auta, zastavit se je podařilo až pomocí varovných výstřelů. Naštěstí se během honičky nikomu nic nestalo.

Pražští policisté stříleli do vzduchu při dnešním pronásledování dvou mužů v kradeném autě. Honička skončila v Praze 6, kde vůz vjel mezi chodce v parku Ladronka. Auto pak sice zapadlo do příkopu, ale jeho posádka se nechtěla vzdát. "Muže utíkající od vozu zastavily právě až varovné výstřely policistů," řekla policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Vozu hlášeného jako odcizený si policejní hlídka všimla kolem 14:30. Když chtěli policisté auto zastavit, začal řidič ujíždět. "Nakonec vjel do parku Ladronka, kde projížděl mezi lidmi," uvedla Jeřábková. "Vůz tam sjel do příkopu, ale dva muži, kteří v autě byli, dál prchali pěšky. Policisté proto k jejich zastavení použili i tři varovné výstřely," doplnila mluvčí.

istyl ( 28. prosince 2013 19:30 )

ja bych ty policejni autohonicky zakazal...následky jsou horsi, nez ta skoda, pro kterou tak silene riskuji...a většinou to odnesou lidi kolem...měli ujizdejici auto zadokumentovat(vyfotit), od pumpy zajistit videoznam, svedky a ridice si předvolat...

annakarenina ( 27. prosince 2013 20:20 )

Jak v tech americkych filmech.

jahodove_ticho ( 27. prosince 2013 20:10 )

škoda že ty zloději nechípli

parapetka ( 27. prosince 2013 18:03 )

měly je zrovna odstřelit ty kur.vy jedny jedny zlodějský,žádná škoda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání