Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chytili Smíchovského řezníka: Cizinec bodal oběti do krku

Autor: shp - 
13. října 2013
20:03

Lidí se ptal, jestli mají cigaretu, ale v hlavě se mu rodil zločin. Když mu chtěli dobrodinci připálit, bodl je do krku, okradl a pláchl! Teď nad zločincem, kterému se přezdívalo Smíchovský řezník, spadla klec, informovala TV Nova.

Kriminálník útočil většinou na Smíchově, mluvil na lidi rusky nebo anglicky. Policie po něm pátrala několik dní a varovala, že je velmi nebezpečný. Nakonec ho dopadla na Petříně, kde také útočil a loupil.

Na Petříně si vybudoval doupě

Muž byl schovaný ve spacáku pod skalním kamenem. Tam měl vybudované provizorní doupě, kde měl spoustu věcí, které mohou procházet z trestné činnosti.

Útočil, i když už měl peníze

Policisté předměty zabavili a muže převezli na stanici kvůli výslechu. Praha si může konečně oddychnout. Smíchovský řezník byl obzvlášť brutální, na oběti útočil, i když mu už daly peníze.

 

miriam ( 14. října 2013 16:26 )

tomíku, tomíku, měl bys ve škole dávat lepší pozor Nenapsala jsem, že Čína je v Evropě, ale že je na východ od Česka - o tom se snad hádat ebnbudeš, ne? Ale budeš se divit, část Ruska v Evropě JE, takže tam máš zase chybu... a Česko do východní Evropy opravdu nepatří ;-) Zkus strejdu Gůgla a tetu Wikipedii, brouku: 1. Česká republika, geografickým jednoslovným názvem Česko, zkratkou ČR, je stát na území Česka neboli českých zemí ve střední Evropě. 2. Státy východní Evropy: Bělorusko, Estonsko, Litva, Lotyšsko, Moldavsko, Moldavsko, Rusko(část), Ukrajina.

miriam ( 14. října 2013 15:15 )

Netušila jsem, že americká nechopnost zorientovat se v mapě se dá přenést i na imigranty OK, pomůžu ti: Evropa je na východ od Ameriky. Česko je ve střední Evropě a jako takové je na východ od států západní Evropy. A na východ od Česka je spoooousta dalších států, máš po ruce mapu? Tak namátkou Slovensko, Rusko, Ukrajina, Čína.... to dáš, Rusko a Čína jsou fakt veliký

pgga ( 14. října 2013 01:05 )

"yap" what the hell is that ?..No..you are so fu..cked up you don"t even know...do you? Get help..other then that bye...

pgga ( 14. října 2013 00:49 )

CR je co?..VYCHOD>>>HALOOO>>>tedy pro normalni svet...tedy zapad...

babicovyjedy ( 14. října 2013 00:49 )

Reznik ze Smichova? To jako ze mel krkovicku po kapsach?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání