Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Krásná herečka bude do smrti zjizvená! Krvavý útok v den úmrtí její dcerky

Herečka Yvette Gill si ponese následky celý život
Herečka Yvette Gill si ponese následky celý život  (Autor: reprofoto Dailymail)
Autor: šim - 
7. října 2013
18:17

Britská herečka a modelka Yvette Gill (31) nechtěla být v ten večer sama. Bylo totiž smutné výročí úmrtí její malé dcerky. Vyšla si proto s bratrem a jeho přítelkyní. Když se večer vracela domů, napadl ji neznámý útočník a pořezal ji…

Nestačí, že má hluboké jizvy na srdci... Před čtyřmi lety zemřela její dcerka Maria. Žila pouhých pět dnů. Narodila se předčasně. Od té doby vždy, když se blíží výročí její smrti, Yvette prožívá obrovský smutek. Aby přišla na jiné myšlenky, požádala začínající herečka a modelka letos bratra a jeho přítelkyni, aby jí v ten večer dělali společnost.

„Výročí jsou vždycky tak těžká. Matka mi řekla, že bych se měla snažit přijít na jiné myšlenky a vyrazit si někam ven, abych se doma neutápěla ve smutku,“ vzpomíná na osudný den Gill.

Chtěli zabránit hádce

Když se s bratrem vracela domů, viděli, jak se muž u telefonní budky dohaduje s dvojicí dívek. „Zakřičeli jsme na něj: Nech ty holky na pokoji! A šli jsme dál,“ vypráví mladá herečka. Muž se za nimi rozběhl, v ruce třímal láhev. Její bratr na něj začal křičet, aby si dal odchod. Yvette bratra mírnila.

„Ten chlap se na mě podíval a další, co jsem slyšela, znělo jako exploze! Přímo v mém uchu. Celá láhev se rozletěla,“ popisuje hrůzný okamžik herečka. Útočník se dal okamžitě na útěk a její bratr ho začal pronásledovat. Bratrova přítelkyně však na něj začala volat, aby se vrátil, že je Yvette vážně zraněná.

Útočník Yvette pořezal na tváři. Okamžitě ji nechali odvést do nemocnice, kde se musela podrobit plastické operaci. Jizva o 15 stezích byl výsledek.

Doživotní následky

Po měsících se však Yvette musela do nemocnice vrátit. CT vyšetření ukázalo, že měla zlomenou i čelist. „Řekli mi, že mě budou muset znovu operovat, otevřít mě od ucha přes celou tvář. Celý život budu muset chodit na rehabilitace a lékaři prý nemohou vyloučit, že se čelist nezlomí na a jiném místě,“ říká Yvette.

Policie v jejím případu nikoho nezadržela, ani neobvinila. Nyní však zveřejnila záznamy z bezpečnostních kamer, které útok zachycují. „Ten muž je hrozně nebezpečný. Vždyť  napadl ženu!“ uzavírá mladá herečka, která nyní neví, co bude teď s její kariérou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání