Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Strašlivá tragédie: Matka svého synka Milánka (†1) utopila v řece!

Matka utopila svého ročního syna v Dunaji
Matka utopila svého ročního syna v Dunaji  (Autor: Čas.sk)
Autor: Čas.sk, šim - 
30. září 2013
12:39

Svého syna pečlivě oblékla, posadila ho do kočárku a vyjela s ním na procházku. Takové byly poslední minuty malého Milánka (†1) na tomto světě. Jeho krkavčí matka s ním o pár minut později vjela do Dunaje.

Slovenka Katarína L. z Budapešti v pátek beze slova vyjela se svým synem na procházku. Na chodbě domu ani nepozdravila sousedku. Mlčky šla po chodbě, jako by své okolí ani nevnímala, vypověděla později sousedka, která byla zřejmě jednou z posledních osob, která Milánka viděla živého.

Matka dojela s kočárkem na břeh Dunaje, syna vzala do náruče a vstoupila s ním do vody. Jak vypověděla policii, chtěla s ním zemřít. Chlapec se utopil, „ji prý bůh k sobě nepovolal“. Proto z vody opět vystoupila a tělíčko chlapce položila na břeh. Tam ho našli kolemjdoucí, kteří zalarmovali policii.

Žena se podle výpovědi známých v minulosti léčila na psychiatrii. „Chodila po ulici a vykřikovala,“ popsala její vyšinuté chování jedna ze sousedek.

Také manželství Kataríny L. nebylo harmonické. S otcem Milánka se prý neustále hádala, nakonec ho vyhodila z bytu. Když přišel, aby dal svému synovi dárek k prvním narozeninám, nepustila ho dovnitř. Muž tak strávil prý celou noc na chodbě.

Kromě syna Milana má žena další dvě děti. Její 16letá dcera Sandra se však kvůli neustálým hádkám už několikrát z bytu stěhovala.

Xeen ( 30. září 2013 16:24 )

Náboženský fanatismus je hrozná věc, ať už si bere do huby vymyšleného Boha nebo vymyšleného Aláha...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání