Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Snoubenka vraha taxikářky: Počkám na tebe, miláčku!

Autor: ljš - 
31. července 2013
10:24

Zasnoubila se s klukem, ze kterého se vyklubal vrah. Přesto se Kristýna B. nechce své lásky k Tomáši B. vzdát. Hodlá na něj čekat dlouhá léta, kdy bude za vraždu taxikářky pykat ve vězení. Hrozí mu přitom i výjimečný trest.

V Ústí nad Labem čin Tomáše B. nikdo nechápe. Mladík se k vraždě majitelky žlutého taxíku Hany M. (†39) odhodlával přes hodinu. Nakonec jí skutečně zasadil několik bodných ran, aby se mohl zmocnit peněz a jejího auta.

Pak ale zpanikařil a všechno na místě nechal. Včetně svého telefonu, pomocí kterého ho pak policisté dokázali dopadnout. Pochopení nenašel ani u svého bratra Nicolase. Ten nad ním zlomil hůl. „Je to děsivé zjistit, že vedle vás seděl a chodil vrah. Snad jsi nepoužil můj nůž. Tome, jsi absolutní idiot a zkrátka už nejsi můj bratr. Chtěl bych projevit hlubokou a upřímnou soustrast rodině," napsal na sociální síť.

Patrně jedinou osobou, která mladíkovi dokáže odpustit, že připravil o život nevinnou ženu, je jeho snoubenka Týna. Podle Ústeckého deníku svému příteli prostřednictvím facebookové diskuse vzkázala, že na něj počká. Když se však do ní ostatní uživatelé pustili, příspěvek smazala.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání