Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hledá se tajemná dodávka: Sraženého cyklistu (†17) nechal řidič ležet v příkopu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, geo - 
27. července 2013
12:00

Jen náhodou našel svědek mrtvého cyklistu v příkopu silnice na Jihlavsku. Auto, které sedmnáctiletého mladíka v půl deváté večer srazilo, z místa ujelo. Jediná stopa je poškozené pravé zrcátko vozu, pravděpodobně dodávky nebo nákladního. Policie přivítá svědectví kohokoliv, kdo si podezřelého auta projíždějícího Vysokou Studnicí všiml. 

Sedmnáctiletý cyklista zemřel v pátek večer po srážce s neznámým autem na silnici mezi Jihlavou a Velkým Meziříčím. Policie pátrá po vozu, který havárii způsobil. Nehoda se stala v katastru obce Vysoké Studnice mezi 20:30 a 20:45. ČTK o tom informovala mluvčí policie na Vysočině Dana Čírtková.

"K objasnění okolností nehody a zejména vypátrání zatím nezjištěného vozidla přivítáme jakékoliv svědectví od osob, které si na této trase mohli v danou dobu všimnout podezřelého vozidla, která mělo po kolizi s cyklistou poškozené pravé zpětné zrcátko," uvedla.

Cyklista po střetu spadl do příkopu, kde jej nalezl náhodný svědek. Podle Čírtkové mladého muže na kole srazilo pravděpodobně dodávkové nebo nákladní vozidlo.

pokounek ( 29. července 2013 11:37 )

Takže... ten kluk byl můj spolužák. Znal sem ho dobře a on nekouřil, ani nepil, takže komentáře typu: ''má na cigára a chlast, ale na blikačku nemá'' jsou docela zcestné ;) nezapomenu na tebe Kubíku.

alla ( 27. července 2013 18:26 )

veronikoparmska obcházíš s tím kecem všechny diskuze. Jdi s tím do háje!

veronikaparmska ( 27. července 2013 16:59 )

Čau vespolek. Všichni mluví o tom, že se objevila unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - jak pro ženy, tak pro pány... Vydělávám si takto už od půlky května a je to naprosto super. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak toho využívám na maximum!! Kdyžtak mrkněte na Peterblog.wz.sk

spania ( 27. července 2013 15:01 )

Je mi moc líto toho kluke,který se jel možná jenom projet v krásném a horkém dnu a takhle dopadl...Je to sprosté a nehorázné od toho řidiče,že se takhle zachoval.Měli by ho pořádně potrestat a doufám,že ho výčitky budou provázet celý život.

pattapuf ( 27. července 2013 13:03 )

Je to velký problém poznat, jstli je zrcátko z dodávky nebo náklaďáku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání