Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manžel ji chtěl zavraždit, teď ho pustili! Má exministryně Dana Jurásková (51) strach?

Autor: sto, lmk - 
21. července 2013
18:32

Bývalou ministryni zdravotnictví v úřednické vládě Jana Fischera Danu Juráskovou (51) se podle obžaloby pokusil její manžel, Vlastimil Jurásek (54), zavraždit. Soud probíhá a obžalovaný byl propuštěn z vazby. Jak na tuto novou situaci reaguje Dana Jurásková (51)? Má strach?

„Paní ředitelka má až do pondělka volno,“ dozvídáme se v sekretariátu ve Všeobecné fakultní nemocnici na pražském Karlově náměstí, kde je Jurásková ředitelkou.

Není divu. Prožívá těžké období. Její manžel prý totiž nemohl přenést přes srdce její nevěru. A tak ji uvěznil v autě – prala se s ním, chtěla se zachránit, a s pomocí náhodného kolemjdoucího, se to nakonec povedlo. Muž ji fackoval, držel ji pod krkem.

Soud bude pokračovat v září a Jurásek je prozatím volný. Má Dana Jurásková strach, že bny ji mohl vyhledat? Zřejmě ano. Vyhýbá se totiž každému setkání. „Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi citlivou věc, která se týká nejen mě, ale i našich dětí a celé rodiny, nebudu se k ní nijak vyjadřovat,“ napsala Blesku Dana Jurásková.

doktormediciny ( 22. července 2013 13:27 )

No prosím.Já mám 3 atestace/ lékařské/.Ministerské křeslo mi nuikdo nenabídl..

rezacek ( 21. července 2013 19:49 )

Proč je ten manžel takový břídil? Proč se s někým neporadil? Ten poradí to, ten zas ono, a pak se dílo podaří, jak řekl klasik. To by v tom byl čert, aby se nezbavil jedný ***. Takhle dostane ještě další parohy, vždyť ta baba, to je pro ostudu s ní žít.

1946 ( 21. července 2013 19:01 )

neskutečná kariéristka. Dříve obyčejná zdravotní sestra, pak nastartovala kariéru. Za každou cenu dobré koryto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání