Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Matka nutila dceru (12) k orálnímu sexu s otcem! On to točil

Matka zneužívala svou 12letou dceru - ilustrační foto
Matka zneužívala svou 12letou dceru - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim - 
16. července 2013
08:55

Nechutné! Matka sexuálně zneužívala svou 12letou dceru! A co hůř, příšerným praktikám přihlížel její manžel, který všechno natáčel. Žena (40) z Mostu nyní stanula před soudem.

Matku s nahou dcerou (tehdy 12) natáčel její tehdejší manžel a nevlastní otec děvčete při sexuálních praktikách provozovaných v koupelně i na pohovce v obývacím pokoji. Rodiče nutili přitom pít dceru červené víno.

Při zkoumání pořízených videozáznamů vyšlo najevo, že objektem sexuálního uspokojování ze strany nezletilé dívky byl i její nevlastní otec. Na jednom ze záběrů je vidět, jak matka s dcerou provádějí muži orální sex.

Matka se u soudu snažila vymlouvat, že byla opilá a že ji k tomuto jednání nutil její tehdejší manžel. "Soud neuvěřil výpovědi obžalované, že na její chování měl vliv alkohol, ani tomu, že byla k jednání donucena bývalým manželem," řekla pro server iDnes.cz mluvčí krajského soudu Irena Jeřábková.

Na dívce zneužívání zanechalo psychické následky a trpí posttraumatickou stresovou poruchou. kvůli neurotickým potížím byla v péči psychiatra a musela užívat léky.

Matka u ústeckého soudu dostala 5 let, přestože jí původně za trestní činy pohlavního zneužívání, ohrožování mravnosti a ohrožování výchovy mládeže hrozilo až 12 let kriminálu. Proti rozsudku se žena okamžitě odvolala.

 

petr1982 ( 17. července 2013 18:46 )

Myslim, že novináři obecně zapomněli, k čemu slouží ilustrační foto. Nechápu, proč dávají k takovému článku ilustrační foto. To si jako máme představovat tu holku z obrázku na místě té zneužité. Zamyslete se nad sebou v Blesku.

margarethka ( 16. července 2013 11:32 )

přesně tak!!!!!!!!!!!!!

marcelka5 ( 16. července 2013 11:13 )

to není matka ale *** .................

vysta ( 16. července 2013 10:54 )

Mamí, tatínek mě zneužívá! -A jak tě zneuživá, Terezko? -Tahá mě za ouška! -Ale to není žadné zneužívání. Terezko, a co ti při tom řiká? -Kuř, ty dě.ko!!!

janamorava ( 16. července 2013 10:39 )

Za takovou prasárnu jen 5 let? Nechala bych ji to odsedět v mužské věznici, aby si to užila! Měla by holka nadosmrti dost!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání