Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj bodl přítelkyni a pak u výslechu plakal jak malé děcko!

Autor: Ondřej Požár - 
29. srpna 2012
13:15

Přítelkyni (37) bodl šroubovákem do stehna, střílel po ní z revolveru a vyhrožoval jí s nožem u krku! To všechno má na svědomí zloděj (36), který od letošního jara krátce po propuštění na svobodu nakradl věci za víc než milion. A po zatčení plakal jak malé děcko!

Sotva pustili brněnského recidivistu letos v březnu z káznice, kde seděl 6,5 roku za krádeže, hned se vrátil ke svému zlodějskému řemeslu.

V tuzemsku na různých místech ve Středočeském kraji či na Znojemsku vykradl řadu objektů, z cizích platebních karet vybíral prachy a vzal i trezor, v němž se ukrývalo 470 tisíc korun!

Ukradené peníze okamžitě utratil

Podle policisty Pavla Bojanovského se muž pohyboval po republice v černém luxusním mercedesu a bydlel v penzionech. Ukořistěné peníze se u něj žádné nenašly, protože je stihl rozfofrovat!

„Jezdila s ním přítelkyně, jíž však po hádce v autě zapíchl šroubovák do nohy a hrozil jí podříznutím. Kromě toho po ní v bytě střílel z malorážky a bil ji. Ženu a jejího bývalého druha také honil ve svém mercedesu po Brně. Po zatčení se při výslechu s pláčem přiznal,“ upřesnil pro Blesk.cz kriminalista Pavel Bojanovský.

Zatkla ho speciální jednotka

Poslední srpnovou neděli však spadla klec. Když nebezpečný ozbrojený muž zmíněným způsobem poranil své partnerce nohu, policisté ze speciální pořádkové jednotky už na nic nečekali a v Řipské ulici v Brně ho před tamním autosalonem zatkli. V poutech skončila i jeho přítelkyně.

Video Nebezpečného muže s přítelkyní zatkli policisté - Policie ČR
Video se připravuje ...

Za vydírání se zbraní, nebezpečné vyhrožování a krádeže hrozí jedenáctkrát trestanému muži dalších osm let vězení.

Kriminálník zřejmě půjde zase za mříže

"Jeho mercedes, v němž jsme našli dvě ostré střelné zbraně, je nyní v policejním skladu. Státnímu zástupci jsem podal návrh na vazbu, o němž soudce Městského soudu v Brně rozhodne během úterka nebo ve středu," dodal detektiv.

Tomu kriminálník dokonce vyhrožoval, že ví, jakým jezdí autem a že mu ublíží. "Jsem na podobné výhrůžky zvyklý, nebojím se. Obviněný tvrdil, že doživotí určitě nedostane. Na druhou stranu však říkal, že se z vězení už asi nikdy na svobodu nevrátí," prozradil Pavel Bojanovský.

howareyoudoing ( 4. května 2013 06:14 )

Jake kofoly? vzdyt jsou oba dva bili!

marie60 ( 29. srpna 2012 15:45 )

Měli ho odstřelit.Je vidět, že už nikdy nemíní dělat dobrotu. Věznice už stejně praskají ve švech.

cujevuxo ( 29. srpna 2012 14:18 )

loupežníka i detektíva?

decathlonuv.fotr ( 29. srpna 2012 13:45 )

zastrelit je oba dva!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání