Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Babičku zavřel ve skříni: Udusila se, pak ji okradl

Muž, který okradl a zavraždil stařenku v Týništi nad Orlicí a dva roky před tím zabil svého příbuzného, putoval včera do vazby
Muž, který okradl a zavraždil stařenku v Týništi nad Orlicí a dva roky před tím zabil svého příbuzného, putoval včera do vazby  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: žig - 
27. ledna 2012
08:21

Kriminalisté obvinili muže (36) z Rychnovska z vraždy důchodkyně (74) z Týniště nad Orlicí. Při výslechu se muž doznal k další dosud neobjasněné vraždě. Hrozí mu až výjimečný trest.

Policie muže zatkla v souvislosti s vraždou seniorky z Týniště nad Orlicí z 18. ledna letošního roku. Muž maskovaný kuklou vnikl do domu stařenky a pod pohrůžkou ji donutil, aby mu vydala 7500 korun. Ze strachu z prozrazení ji pak zavřel do skříně, kde se žena udusila. Podle zjištění policistů stařenku přepadl už dříve, krátce před vánočními svátky. Tenkrát ji okradl o deset tisíc.

Při výslechu se muž doznal k další vraždě ze září 2009. Jeho příbuzný, dvaasedmdesátiletý muž, mu odmítl půjčit peníze. Srazil ho pěstí na zem a udusil. Aby zakryl stopy v domě založil požár. Ukradl 90 tisíc.

egyptanka ( 26. ledna 2012 15:47 )

Kdyz ji jenom okrdl tak to jde. Hlavne ze ji neokradl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání