Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žena (†43) skočila v pyžamu ze 7. patra!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zuf - 
21. listopadu 2011
06:15

Tragické nedělní ráno zažilo sídliště v Bruntále. Se životem se rozhodla skoncovat třiačtyřicetiletá žena, matka dvou synů (6,22). Kolem sedmé hodiny ranní vyšla ještě v pyžamu na mezichodbu v domě a vyskočila ven. Pád ze sedmého patra nepřežila, přivolaný lékař konstatoval smrt.

Žena vyskočila z okna krátce po sedmé hodině ranní na sídlišti v ulici Květná v Bruntále. "V půl osmé přijela policie, u prvního zadního vchodu ležela žena na zádech a měla na sobě jen pyžamo," popisuje soused.

"Skoro okamžitě přijela záchranka, policisté uzavřeli sídliště a přikryli ženu plachtou," pokračuje ve vyprávění soused, který scénu sledoval při venčení psa.

„I když dvě posádky záchranářů dorazily na místo během 4 minut od nahlášení události, tak ženě již nebylo pomoci. Utrpěla závažná poranění neslučitelná se životem,“ řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Policie na místo kromě vyšetřovatelů vyslala také psychologa. Ten uklidňoval příbuzné ženy. „Příčiny neštěstí vyšetřujeme. Na místě neštěstí jsme měli krizového interventa,“ sdělila policejní mluvčí z Bruntálu Pavla Tušková.

 

scaramonte ( 21. listopadu 2011 11:33 )

Přijde doba, kdy budou mít tak maý rozpočet, že nepřijedou vůbec. Pak budou muset odvoz těl zařídit příbuzní na svý náklady a pokud nebudou mít peníze, tak se o tělo postaraj kočky a hmyz ...

pea.p ( 21. listopadu 2011 10:59 )

Včera sem slyšela o nárůstů počtu sebevražd i u mladých lidí a dětí. Je smutné že tolik lidí nevidí žádný smysl života. Dnešní doba bude takových nešťastných lidí vytvářet stále více

pea.p ( 21. listopadu 2011 10:54 )

Bylo to něco, co bylo v ten okamžik pro ni nepřekonatelné-bohužel.

lpitriska ( 21. listopadu 2011 10:10 )

Díky těm jejich reformám takových skokanů bude čím dál víc.

majojo ( 21. listopadu 2011 09:50 )

A kdyby skočila bez pyžama, to by byl teprv článeček, že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání