Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Zabijáka z Mukařova obžalují: Vraždil s rozmyslem?

Autor: jad, Kjos - 
18. listopadu 2011
20:41

Vyšetřování trojnásobné vraždy v Mukařově je u konce! Středočeští policisté navrhli obžalovat Michela G. (21), který podle nich letos 10. srpna v obci nedaleko Prahy brutálně ubodal Jiřího (†48), jeho dceru Zuzanu (†24) a jejího přítele Martina (†37). Kriminalisté tvrdí, že v době vraždy byl příčetný.

Na nepříčetnost to brutální zabiják rozhodně neuhraje. Znalecké posudky totiž nezvratně prokázaly, že Michael G. vraždil naprosto s rozmyslem a v době činu byl příčetný. „Podle všech nashromážděných důkazů není pochyb o tom, že muž, kterého jsme od počátku vyšetřování podezřívali, je jediným možným pachatelem,“ potvrdil včera Blesku šéf středočeské kriminálky Michal Mazánek.

Obviněný byl seznámen s výsledky vyšetřování a kriminalisté předali spis na krajské státní zastupitelství s návrhem na podání obžaloby. Policisté dopadli brutálního zabijáka po necelých osmačtyřiceti hodinách od brutálního zločinu v Praze-Uhříněvsi. Při výslechu se zhroutil a musel být převezen do Psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Po propuštění byl obviněn z vraždy a porušování domovní svobody. Hrozí mu 15 až 20 let kriminálu nebo výjimečný trest. Podle informací Blesku stále odmítá vypovídat.

cuoresportivo ( 19. listopadu 2011 00:23 )

Ak vraždil tak ako hovorí polícia - pri plnom vedomí, nevidím jediný dôvod, aby nedostal doživotie. Vlastne áno - jediný dôvod je, že nie je trest smrti!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání