Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

VIDEO: Ozbrojení muži přepadli bar, číšníkovi mířili pistolí na srdce

Video se připravuje ...
Autor: Ivana Žáková - 
10. listopadu 2011
12:35

Jako scéna z akčního filmu vypadalo loupežné přepadení herny v Bělském lese na ulici B. Četyny v Ostravě. Maskovaní lupiči zahaleni do černého oděvu přepadli se zbraní číšníka (42). Jeden z nich mu mířil na hrudník a chtěl peníze. Mluvil rusky.

Bylo deset minut po půlnoci, když do herny vešli dva muži v černém, na hlavách měli kukly. První z nich držel před sebou pistoli a šel rovnou k číšníkovi. „Druhý lupič byl ozbrojen teleskopickým obuškem. Stál u vstupu a zřejmě hlídal,“ informovala Blesk.cz+ ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Policie zatím mlčí, jakou částku si nebezpeční gangsteři odnesli. Každopádně zločin spáchali ve velmi krátké době, vyděšený číšník jim peníze vydal. Lupiči pak hned utekli.

Lupič ozbrojený pistolí byl vysoký asi 175 až 180 centimetrů, oblečený do černé kožené bundy v délce do pasu, tmavé mikiny s kapucí, kterou měl nasazenou na hlavě. Obličej si maskoval černou kuklou. Na sobě měl tmavé kalhoty, zřejmě tepláky nebo šusťáky. Druhý zločinec přepadl hernu s teleskopickým obuškem. Na sobě měl bundu s kapucí na hlavě, tmavé kalhoty a černé sportovní boty.

Kriminalisté shromažďují a analyzují informace k pachatelům. „Žádáme všechny svědky, kteří mohou uvést k věci jakékoliv informace, aby nás kontaktovali na lince 158. Neznámí lupiči se zmocnili finanční částky v řádech tisíců a hrozí jim trest odnětí svobody od dvou do deseti let,“ sdělila dále Holčáková.

marie60 ( 10. listopadu 2011 14:04 )

To aby se všichni prodavači ozbrojili a hlavně, aby pak přesně toho gaunera trefili.Nemělo by to být trestné.Je toho už vážně moc.

marie60 ( 10. listopadu 2011 14:01 )

letajici_svec2 ( 10. listopadu 2011 13:52 )

no a ? Jedni pitomci tam penize nosi a druzi je odnaseji..je to takovy kolobeh...cash flow

letajici_svec2 ( 10. listopadu 2011 13:51 )

hrdino

romi007 ( 10. listopadu 2011 13:43 )

...Když to nejsou smradlavý cikáni, tak to jsou ukrajinci, to jsme to dopracovali

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání