Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tato žena ukradla matce kočárek s dítětem!

Jednašedesátiletá žena trpí pravděpodobně psychickou poruchou
Jednašedesátiletá žena trpí pravděpodobně psychickou poruchou  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
9. listopadu 2011
16:30

Neznámá žena se v úterý pokusila v centru Náchoda odvézt kočárek s ročním dítětem. Matce, která zašla do obchodu, se ženu podařilo dostihnout. Ženu (61), která pravděpodobně trpí psychickou poruchou ve středu v odpoledních hodinách dopadla policie.

Incident se stal na náchodské pěší zóně. "Žena vyčkala příležitosti, kdy matka zašla do obchodu a u kočárku ponechala staršího pětiletého sourozence. Zmocnila se kočárku a snažila se s ním ujet," uvedla mluvčí policie. Chlapec však vběhl do obchodu za matkou a ukázal ji směr, kam se žena s kočárkem vydala. "Matka dítěte ženu i s kočárkem dostihla na parkovišti za obchodním domem. Než k matce doběhl její pětiletý syn, žena se mezitím ztratila mezi lidmi," uvedla mluvčí.

Policie zatím nezná motiv, který ženu k odvezení kočáru vedl. Z vyšetřování vyplynulo, že se zřejmě tato žena neúspěšně pokusila odvézt tentýž kočárek již o necelou hodinu dříve od prodejny s obuví. Pravděpodobně trpí psychickou poruchou.

Jednašedesátiletá žena trpí pravděpodobně psychickou poruchou Jednašedesátiletá žena trpí pravděpodobně psychickou poruchou | Policie ČR

lullaby ( 11. listopadu 2011 18:47 )

Takhle vůbec nevypadá!!!!!!!!!! (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

jaroslav4 ( 9. listopadu 2011 20:32 )

Bych ji nechal vyřezat koule

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání