Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nezletilá prostitutka si vymyslela znásilnění

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk)
Autor: op - 
9. listopadu 2011
09:55

Teprve čtrnáctiletá stopařka, která chodila s muži za peníze, si vymyslela znásilnění poté, co jí zákazník nezaplatil za sex v autě a ujel! Po muži ve věku 25 až 40 let zatím policie pátrá. Jde o jeden ze sedmi letošních případů na jihu Moravy, kdy nezletilá dívka takto někoho lživě obvinila.

Loni přitom policie v regionu podle kriminalisty Vlastimila Jandery řešila tři vymyšlená znásilnění.

V dalším podobném letošním případě školačka souložila za prachy dokonce se svým příbuzným! Když jí přestal platit a odkopl ji, šla a udala ho policii. V té chvíli mu za placený sex hrozilo až 12 let vězení.

„Další tři nezletilé dívky, jejichž věk se pohybuje většinou kolem 13 až 14 let, oznámily znásilnění z obavy, že jsou těhotné,“ upřesnil vyšetřovatel.

Podle něj se pak většina podobných případů řeší jako pohlavní zneužívání, takže muži pak mají nepříjemné oplétačky se zákonem.

Křivým obviněním ze znásilnění si podle kriminalisty vyřizovala účty s otcem další školačka, která měla pocit, že se jí táta věnuje méně než jejím sestrám.

Jandera v této souvislosti upozornil, že věk, kdy děvčata zkoušejí sex, se pořád snižuje. A i když si nezletilá dívka vymýšlí, nemůže ji pak policie vzhledem k věku trestně stíhat za křivé obvinění.

e.44 ( 9. listopadu 2011 18:49 )

V tom smyslu, jak to myslím i píšu, to jednorázovka byla. Byl jenom jedním z jejích jednorázových zákazníků. Neprovozovala s ním sex za peníze pravidelně a opakovaně, jako tomu je v dalších případech, kdy na případné podvody s věkem se snadno příde. Pokud si někdo pravidelně a dlouhodobě platí holku právě kvůli jejímu nízkému věku, vytváří tím poptávku....

anelam ( 9. listopadu 2011 13:05 )

Tohle myslím jednorázovka jistě nebyla-píší,že chodila.beztak myslím že je snědá

e.44 ( 9. listopadu 2011 12:53 )

Tak takové případy taky jsou. Ale to jde o jednorázovky. Mě jde spíš o případy dlouhodobého placeného sexuálního "vztahu". Tam je to o tom o čem píšu. Tam by tyhle triky neprošly.

anelam ( 9. listopadu 2011 12:09 )

zmalovaná 14 tka?Po tmě?Občanka může být půjčená-Některé 20 i 30 tky vypadají jako děti,když chtějí tak i naopak-holka a bude hůř....

e.44 ( 9. listopadu 2011 11:27 )

No a já doufám, že ho najdou. Protože kdyby nebyli prasáci, co za to takhle mladej holkám platěj, tak by to ty holky nedělaly. Kde neni poptávka......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání