Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženy tři dny vydíraly Prahu bombovými telefonáty, policie je dopadla

Tahle žena vyhrožovala bombovými telefonáty
Tahle žena vyhrožovala bombovými telefonáty  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: Jan Vávra, Kjos - 
1. listopadu 2011
16:50

Anonymní telefonáty, kvůli kterým policisté museli vyklidit tři obchodní domy a kasino, mají na svědomí zřejmě dvě ženy. Jedenadvacetiletá dívka se v pondělí večer přiznala, že oznámila bombu v kasinu na Václavském náměstí. Druhou dívku (18) dopadla policie v úterý kolem poledne.

Osmnáctiletá dívka, která nahlásila výbušniny v obchodních domech Nový Smíchov, My (tam dokonce dvakrát po sobě) a v úterý ráno ještě v nákupním centru Českomoravská, policie také dopadla a ke všemu se přiznala.

Ve všech případech šlo o planý poplach. Oběma ženám hrozí až dva roky vězení za šíření poplašné zprávy. „V těchto chvílích kriminalisté vyhodnocují kamerové záznamy z různých míst v Praze, odkud doposud neznámá žena telefonovala a informovala policisty o uložení nástražného výbušného systému,“ uvedla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová, těsně před dopadením ženy.

12356 ( 1. listopadu 2011 17:48 )

Marie, redakce musela zrejme zmetit fotku k tomuto clanku. Kdyz se clanek objevil, tak na prilozene fotografii k tomuto clanku byly dve zeny(beloska s cernoskou, ktere se tvarily velice strasidelne a ktere mely na rykach zelizka) Takze ted je tam fotka obchodniho domu a pouze muj a zkrata prispevek, mluvi o tech babach  

marie60 ( 1. listopadu 2011 15:56 )

Já žádnou babu nevidím, ale oobchodní dům a nebo co to je.

marie60 ( 1. listopadu 2011 15:54 )

kurnik šuplik, co je to za svět, když už takhle vyhrožují baby? Jak jednou ony budou vychovávat své děti ? Tohle by mě ani ve snu nenapadlo, abych takhle blbla.

12356 ( 1. listopadu 2011 13:01 )

muze mne prosim nekdo vysvetlit, proc u tohoto clanku jsou dve zeny, navic jedna bila a druha cerna(nekdo v redakci asi nasel nejakou fotku k antidiskriminacnimu auditu)v zelizcich a tvari se tak sverepe?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání