Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šofér srazil dvě děti! A kašlal na soudní zákaz řízení

Pavel D. ještě před nástupem do vězení za sražení dvou dětí kašlal na pětiletý zákaz řízení
Pavel D. ještě před nástupem do vězení za sražení dvou dětí kašlal na pětiletý zákaz řízení  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: Ondřej Požár - 
19. října 2011
18:44

Na pětiletý zákaz řízení kašlal šofér (43) avie, který letos schytal dva roky vězení za loňské sražení dvou malých dětí na přechodu v Brně. Pavla D. totiž podle TV Prima načapali policisté na Hodonínsku, jak ještě před nástupem do brněnské věznice šoféruje osobní auto!

Řidiči tak kromě zmíněného trestu, k jehož vykonání už mezitím nastoupil, hrozí za maření úředního verdiktu další až tři roky pobytu za mřížemi.

Svou kůži však šofér nemínil prodat lacino. Když ho chtěla hlídka u Strážnice zkontrolovat, zastavil sto metrů od ní a po zhasnutí světel se dal na útěk.

Proti dvěma policistům, kteří záhy zjistili důvod jeho úprku, však na poli neměl šanci. Jeden strážce zákona se za ním vydal po svých, druhý mu nadjel služebním autem.

Pavel D. by si měl odsedět dva roky v žaláři za to, že loni v září na přechodu pro chodce ve Fryčajově ulici v Brně-Obřanech srazil avií dvě děti z blízké mateřské školy, které s učitelkami přecházely silnici.

Řidiči nebrzdilo auto, protože před vyjetím nezkontroloval podle soudu brzdy. Ty nefungovaly kvůli chybějící brzdící kapalině v nádržce a systému. Po sražení chlapce a děvčátka avia havarovala.

janwerich ( 19. října 2011 19:07 )

Ty učitelky vám dneska mrsknou parchanty před auto, jen aby byly večer v bedně!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání