Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři hodiny bil a znásilňoval dívku: Dopadla ho odvážná policistka!

Autor: Richard Veselý - 
9. října 2011
22:12

Bezcitného násilníka (31), který v září tři hodiny znásilňoval a bil dvacetiletou dívku, už má policie. V sobotu byl dopaden při kontrole na Václavském náměstí. Pachatelem zločinu je bezdomovec, který přespával v lese za Prahou a přes den se svými kumpány popíjel a žebral v centru metropole.

Na chycení násilníka velkou měrou přispěla členka pohotovostní motorizované jednotky, která si podezřelého muže všimla. „V dolní části Václavského náměstí jsme si všimli osoby, která odpovídala popisu muže, podezřelého z nedávného znásilnění dívky,“ řekla policistka později médiím.

Policisté zkontrolovali muže přes databázi a jejich podezření se potvrdilo. Násilník byl okamžitě zadržen. „Nyní je v cele předběžného zadržení a čeká se na rozhodnutí o vazbě,“ uvedl v neděli pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Z vězení by se zadržený muž hned tak dostat neměl. „Byl obviněn ze znásilnění a loupeže. Hrozí mu deset let vězení. Pokud bude mít dívka trvalé následky, může být trest ještě o dva roky vyšší,“ dodal mluvčí.

Zločin, který má bezdomovec podle všeho na svědomí, děsí svojí brutalitou. Dívku, která se ho v centru Prahy 17. září brzy ráno zeptala na cestu, zatáhl násilím do průjezdu, kde ji dlouhé tři hodiny znásilňoval a surově bil. K jeho dopadení z velké části dopomohly i informace od čtenářů Blesku, kteří muže poznali podle snímku z bezpečnostní kamery v metru.

bibs_7 ( 11. října 2011 01:04 )

 a kolko daju tej chorej zenskej,co hopri tom mrdu pristihla, divala sa na to a nezavolala anipoliciu,ani neurobila nic,a potom mala este tolko sprostosti v sebe ze sa s tym bola schopna este chvastat v mediach, ze ho prej "vymakla" ?

lpitriska ( 10. října 2011 14:08 )

Ten prasák je ted někde vysmátej,pytlík si vyprázdnil,zima se blíží, než spát v lese tak do tepla,jídlo jistý. No a ty holka policejní chod odted v kukle.Poděkuj Blesku fakt máš za co. Tade taková debilita.

sakra ( 10. října 2011 10:37 )

Když jde o cigány, tak se diskuze neotevře. Jméno policajtky vy troubové zveřejníte, nemáte snad ještě její adresu a rozpis služeb, aby si jí kdokoliv mohl snadno najít? Jděte do háje!!!

rezak ( 10. října 2011 09:40 )

Re dakce Blesku - chytráci!!!!Toho parchanta za pár let pustí a co chudák policajtka, To fakt nemyslíte? Všem dívkám - na cestu se ptejte žen třeba na autobusové zastávce před lidmi a nepotulujte se tam, kde to neznáte. Copak nechápete, že dnes musíte být sakra opatrné....

jaramila ( 10. října 2011 08:21 )

Tak hlavně o ní hodně pište a hodně jí foťte. Ono je dost takových volů, kteří se po návratu z vězení mstí na těch, kteří je udali. Divím se, že prozrazujete jména těch, kteří se zasloužili o dopadení takovýchto grázlů !?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání