Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vraždící bestie z Mukařova skončila na psychiatrii

Autor: Jan Doležal - 
14. srpna 2011
05:00

Pachatel brutálního zločinu v Mukařově u Prahy je dopaden! Údajného bestiálního zabijáka (21), který ve středu večer ubodal Jiřího (†48), jeho dceru Zuzanu (†24) a jejího přítele Martina (†37), kriminalisté zadrželi v pátek odpoledne. Během výslechu však zkolaboval a skončil v psychiatrické léčebně. Tam ho hlídají policisté.

Mladíka, silně podezřelého z trojnásobné vraždy, dopadli kriminalisté ani ne osmačtyřicet hodin poté, co byl ohavný zločin spáchán. „V pátek odpoledne jsme předvedli muže (21), který žije ve středních Čechách. Má úzkou vazbu na poškozenou rodinu, není to však bývalý přítel zavražděné,“ uvedla mluvčí středočeských policistů Soňa Budská.

Mladík během výslechu zkolaboval a byl převezen do psychiatrické léčebny, kde je pod dohledem policie. Jeho zdravotní stav zatím neumožňuje zahájit trestní stíhání. „Podle nashromážděných stop ale není pochyb o tom, že právě on je pachatelem trojnásobné vraždy,“ dodala Budská. Jakmile se mladíkův zdravotní stav zlepší, policisté ho obviní a podají návrh na vazbu.

Lidé z Mukařova si oddychli. „Spadla z nás všech obrovská obava, že se po vesnici potuluje někdo, kdo může třeba kdykoliv znovu zaútočit,“ řekl Nedělnímu Blesku starosta obce Rudolf Alemanský. Podle místních je vrahem mladík ze sousední vesnice, který zabitou Zuzanu tajně miloval.

Bude-li usvědčen, hrozí mu 20 let vězení nebo výjimečný trest. Ve středních Čechách je to od počátku roku 12. vražda. Kriminalisté všechny objasnili.

arcaben ( 14. srpna 2011 18:18 )

No jo,no.To je samá humanita kam se člověk podívá.Nějak asi nechápu CO to ta humanita vlastně je???Vrazi dostávají medaile nebo směšné TYTYTY.Jen čekám KDY se těm hajzlíkům budeme muset ještě omlouvat?!A co se týče těch hnědejch mačet,tak být to obráceně,už dávno by to klasifikované jako rasis.útok,ale takto.....Tady vládne BORDELISMUS to je na zbli.í!!

crakazasecrak ( 14. srpna 2011 16:07 )

kelly04 ( 14. srpna 2011 15:59 )

to není žalostné IQ,ale ty nejsi schopen pochopit co se vlastně stalo !!!!!!!!! možná až se to stane jednou tvým blízkým POCHOPÍŠ

crakazasecrak ( 14. srpna 2011 15:06 )

UŽ MĚL VISET ZA T CH U R A KA HAJZL JEDEN ..TŘI ŽIVOTY!!!!!!!!POVĚSIT ..NE LÉČIT VY HUMANISTI ZKU R V..Ý VE VLÁDĚ!!!

crakazasecrak ( 14. srpna 2011 15:05 )

C I K A N I SEKALI HLAVY

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání