Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ozbrojený trestanec Viktor (36) uniká policii

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po šestatřicetiletém Viktoru Weinrichovi, kterého podezírá z pokusu o vraždu
Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po šestatřicetiletém Viktoru Weinrichovi, kterého podezírá z pokusu o vraždu  (Autor: Policie.cz)
Autor: ap - 
30. června 2011
13:42

Nebezpečný a ozbrojený recidivista Viktor (36) postřelil ve středu večer ve Vinohradech muže (44). Policii uniká a ta žádá veřejnost o pomoc. Šílený střelec se může  pohybovat po celé České republice.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po šestatřicetiletém Viktoru Weinrichovi, kterého podezírá z pokusu o vraždu. Muž měl údajně ve středu večer v Korunní ulici na pražských Vinohradech postřelil čtyřiatřicetiletého muže.

Policie po pachateli pátrá a prosí veřejnost o pomoc. "Může se pohybovat na celém území České republiky a je ozbrojen bojovými zbraněmi a střelnou zbraní. Muž byl již v minulosti odsouzen za násilnou trestnou činnost," uvedla pro ČTK policejní mluvčí Kropáčová.

Hlášení o střelbě v Korunní ulici přijala policie ve středu před 20:00. "Policisté poté našli muže ležícího na chodníku se střelným poraněním v oblasti hrudníku," uvedla Kropáčová. "Pražští policisté díky velmi dobré operativně pátrací činnosti během několika hodin zjistili pachatele tohoto trestného činu. Muže se do této chvíle nepodařilo nalézt," sdělila dnes Kropáčová.

Podezřelý má podle policie vlasy střižené na mikádo, nagelované a učesané dozadu. Podle svědků ujel ve stříbrném autě. Jakékoli informace mohou lidé volat na linku 158.

Viktor Weinrich (36) je podle policie extrémně nebezpečný redcidivista Viktor Weinrich (36) je podle policie extrémně nebezpečný redcidivista | Policie.cz

crakazasecrak ( 30. června 2011 20:26 )

SOUHLAS!!

smrk ( 30. června 2011 14:46 )

Maj ho při dopadení policajti "omylem" střelit do hlavy a né se s tímhle póvlem neustále mazat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání