Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Matka utopila ve vaně Péťu (†2)?!

Obyvatelé tohoto domu jsou zděšeni! Nechtějí uvěřit, že by jedna z nájemnic ve svém bytě utopila malého syna.
Obyvatelé tohoto domu jsou zděšeni! Nechtějí uvěřit, že by jedna z nájemnic ve svém bytě utopila malého syna.  (Autor: Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
13. dubna 2011
15:34

Přímo ze svého bytu putovala do policejní cely matka (37) pěti dětí z Nového Města na Moravě na Žďársku, která v pondělí odpoledne ve vaně nechala utopit malého syna Petříka(2).

„Bezvládné tělo kloučka našel plavat ve vodě jeden z jeho starších sourozenců a přivolal okamžitě na pomoc sousedku. Ta pak volala záchranku,“ popisovala Blesk.cz nevšední drama jedna z obyvatelek činžovního domu.

Matka malého Péti Milada M. prý mezitím seděla v pokoji se sluchátky na uších a poslouchala muziku. „V jejím případě na prvním místě je alkohol a cigarety, pak teprve někde vzadu její děti,“ rozhorlila se na adresu krkavčí matky sousedka. „Děti si ke mně chodily půjčovat mouku, aby si na plotně mohly alespoň upéct placky a měly co jíst,“ svěřovala se dál žena.

Když lékař prohlédl bezvládné tělíčko chlapce, okamžitě na místo přivolal kriminalisty. „Plných padesát minut se posádka pokoušela dítě oživovat. Marně!“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Miroslav Havlík. Hned po té si policisté z bytu, který úředně zapečetili, odvedli matku utopeného chlapce. Ti nyní dokonce nevylučují úmyslné zabití malého Péti. „Kriminalisté prověřují zda skutečně nedošlo k úmyslnému trestnému činu či se jednalo o nedbalost. Čekáme na výsledky nařízené pitvy,“ uvedla včera stručně mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

„Michalka, Dominik a teď už i nejmladší Timek jsou prý v nemocnici. Nejstarší Karel je u příbuzných,“ informovala o osudu zbylých čtyř dětí další sousedka ze zmíněného domu. Blesku se podařilo zjistit, že ve středu odpoledne policisté podezřelou ženu z policejní cely propustili. „Zatím nebyl nikdo obviněn,“ komentovala stroze novou situaci policejní mluvčí.

sla3 ( 15. dubna 2011 17:23 )

matka je nějaká opálená- asi je to příslušnice naší - zatím " menšiny" hnědých spoluobčanů

solemija ( 15. dubna 2011 13:13 )

Tak se stát stará o sociální případy, chudáci děti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solemija ( 15. dubna 2011 13:11 )

Matka koupe dítě tím, že ho dá do vany,pustí vodu a jde si lehnout a poslouchat MP3,klapky na uši. Přitom doma má další čtyři děti. Žena žije s přídavků na děti a sociální podpory, kolik dětí necháte zemřít, kolik utopit, než děti dáte do dětského domova?????????? V domově, děti mají šanci se najíst, nemusí chodit žebrat, bude se o ně někdo starat, někdo je bude mít rád, ne jen proto, že dostává od státu na ně peníze. někdo je bude mít rád.

arcaben ( 14. dubna 2011 17:41 )

když o ní tolik víš,zřejmě ji znáš...proč jsi nezavolal Ty sociálku nebo Policii??!!???Teď tu budeš házet moudra??

vodnik ( 14. dubna 2011 15:16 )

Proč v našem státě nefunguje vše jak má?????Sousedka muže upozornit jak chce ale stejně sociálka čeká na to až se něco stane,jako v tomto případě.Matka těchto už jen 4dětí,je v Novém Městě na Moravě dost známá firma,jen slepý by neviděl.Její hladové,žebrající a zbídačelé děti byly jen pro lítost okolí!!!!A kde byla sociálka???????Jsem pro obnovu trestu smrti a budeme s mp3 všichni v klidu přihlížet!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání