Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dítě (2) mrznulo v autě: Matka šla k příteli

Matka nechala chlapce dvě hodiny mrznout v autě. Sama šla k příteli - Ilustrační foto
Matka nechala chlapce dvě hodiny mrznout v autě. Sama šla k příteli - Ilustrační foto  (Autor: scom)
Autor: ČTK, šim - 
20. ledna 2011
10:51

Mladá matka z Plzně si na dvě hodiny odskočila ke svému příteli do jeho bytu. S hlídáním si hlavu nelámala. Svého dvouletého syna nechala v sedačce v autě. Plačícího chlapce si všimli kolemjdoucí a přivolali policii.

Auto nebylo zamknuté, takže přivolaní strážníci snadno mohli dítě osvobodit. Chlapec byl mírně podchlazený, dali ho proto do služebního vozu. Matka se k autu vrátila asi půl hodiny poté a přiznala, že dítě i auto jsou její.

"Uvedla, že byla u svého přítele na návštěvě. Provedená dechová zkouška u ni prokázala přítomnost 0,35 promile alkoholu v dechu," řekla policejní mluvčí Jana Pužmanová. Případ si už převzala státní policie.

Podobné případy řešily plzeňští policisté loni. V červenci plakala pět hodin v okně z domů na Francouzské třídě pětiletá holčička, kterou doma nechala její matka. Po ohlášení neznámým mužem strážníci na místě zjistili, že žena odešla ráno do práce. V půlce června zůstal sám doma pětiletý chlapec ze stejné čtvrti. Z okna volal, že má hlad a žízeň. Dehydratovaný skončil na krizovém lůžku v nemocnici.

kamilalov ( 20. ledna 2011 16:31 )

co to je za matka, je to hrozné, mohla mu zadělat na vážný zdravotní problém, chudáček, takoví lidé si neumí vážit života, co by za děti dali rodiče, kteří je nemohou mít

nitram55 ( 20. ledna 2011 13:28 )

'' Si musim vrznout i kdybys mel zmrznout '' Sorry

janejaneja ( 20. ledna 2011 12:58 )

bych dítě okamžitě odebrala !!! Sex je pro ni evidentně momentálně nejdůležitější věc na světě !! Chudáček děťátko- to ani netuší..

golf33 ( 20. ledna 2011 12:38 )

No, vzdělání asi ne, jen čumendu. Vzdělávat může někdo s mozkem, ale oni by dohromady asi nedali ani IQ2

golf33 ( 20. ledna 2011 12:36 )

To bych strach neměl, oni by to auto nějak otevřeli. Ale ta paní je chudák, to musela být jen taková rychlovka v předsíni, ani si moc neužila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání