Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čech s kulovnicí pronásledoval moderátora

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Čas.sk, šim - 
1. ledna 2011
12:19

Divoký Silvestr, na který jen tak nezapomene, prožil moderátor slovenského rádia Expres Dodo Kuriľák (35). Ulicemi Bratislavy jeho taxík pronásledoval 55letý Čech, který měl v autě množství zbraní

Moderátor jel kolem půlnoci taxíkem Bratislavou. Po několika minutách jízdy si všiml, že jeho taxík sleduje neznámé auto. Proto taxikáře požádal, aby zajel na nejbližší benzinovou pumpu, zastavil tam a zavolal policii.

Policie pak Audi A4 i s řidičem našla na parkovišti hypermarketu ve Zlatých Pieskách. Auto potom policisté prohledali a ke svému překvapení v něm našli kulovnici, kterou měl řidič v nelegální držení, množství nábojů, baseballovou pálku, kuchyňský nůž a farmaceutické látky.

55letý muž z Brna byl okamžitě zadržen. V současnosti je na obvodním policejním oddělení. Nalezené věci policisté prověřují. Muž byl zatím obviněn z trestného činu nedovoleného ozbrojování a obchodování se zbraněmi. Podle zjištění policie pronásledoval muž taxík s moderátorem už od momentu, kdy do něj speaker nastoupil.

divenka ( 1. ledna 2011 19:05 )

kdoví z koho si předtím utahoval )))))))))))) A co když to auto nepronásledovalo pana moderátora, ale toho taxikáře?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání