Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Víte, kam zmizela Štěpánka (15)?

Štěpánka o sobě nedala zatím žádnou zprávu
Štěpánka o sobě nedala zatím žádnou zprávu  (Autor: PČR)
Autor: jos - 
27. listopadu 2010
16:29

Jihočeští kriminalisté pátrají po pohřešované patnácitleté Štěpánce Ištokové. Dívka odešla v pátek z domova a od té doby o ní rodina nemá žádné zprávy.

Dívka, která s rodiči bydlí v Nových Hradech na Českobudějovicku, je 168 cm vysoká, štíhlé postavy.

Má středně dlouhé hnědé vlasy s ofinou spadající do čela, široké tmavé obočí a hnědozelené oči.

"Naposledy měla na sobě černé kalhoty a černou bundu. Jihočeští policisté prosí lidi, kteří by měli jakékoliv informace týkající se pohybu či pobytu pohřešované dívky, aby se jim ozvali na linku 158," uvedla pro agenturu Mediafax policejní mluvčí Lenka Holická.

anasyi ( 27. listopadu 2010 21:15 )

odbocim,nasla se Petra Bubenikova z Karlovych Varu?

pavlax ( 27. listopadu 2010 19:48 )

pomalu budeme čekat na zprávy..typu-.. dnes se žádné děcko neztratilo. Kde je k čertu chyba???? Vnukovi je 17 a půl, a musí se hlásit kde je. Dcera, když byla ve věku Štěpánky, mobil neměla, ale nepamatuji se, že by se tehdy nějaká dívka ztratila. Je to daň za demokracii? Už prosím ať skončí tahle černá můra ...

divenka ( 27. listopadu 2010 18:04 )

jo jo píšou to dobře, je to výdělek na strachu rodičů o děti. Od teď pokud někde nechám bundu, nebo i na návštěvě kabelku chvilku bez odzoru, prohlížím, jestli tam něco takového nemám. určitě se najde nějaký vtipálek, kterému přijde vtipný volat a říkat jsi tam a tam.... Že jsou zařízení sledující polohu auta to vím, ale myslím, že solidní zaměstnavatel by to svým zaměstnancům měl říct, že taková zařízení ve vozidlech jsou. Zrovna tak kamery a tak.... vím, že se tak neděje. A také vím, že jsou firmy, kde se vedou obchodní jednání a zaměstnanci vědí, že každičký hovor je nahrávám, ale druhá strana o tom nemá ponětí. Všechna tahle zařízení jsou v nějakém směru užitečná, ale mnohme masivněji jsou zneužívána.

Shelby16 ( 27. listopadu 2010 16:50 )

Chcete stálý dohled nad dětmi? Zajděte do supermarketu http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=684017 Stačila tahle věcička a nemusela být ztracená Anička !

divenka ( 27. listopadu 2010 16:41 )

ale je to podané formou, že čekám, kdy přijde doplňující informace o autě s tmavými skly. Strašně moc sipřeju, aby nedocházelo k násili na dětech a aby se všechny ztracené děti vrátily domů, k mámě ( a tátovi). Pro rodiče je to tragédie a smutné je, že na každé takové zprávě se pase hlavně bulvár, místo pomoci honí senzaci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání