Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík nezastavil na stopce, přišel o život

Řidič nezastavil na značce stop, začal ujíždět policii a při tom narazil do stromu a na místě zemřel
 (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, šim - 
10. října 2010
14:26

Dvaadvacetiletý muž doplatil svým životem za to, že nezastavil na značce stop. Když ho kvůli přestupku chtěla zastavit policie, mladík začal ujíždět ulicemi nočního Kladna. Během honičky řidič narazil do stromu a na místě zemřel.

Dvaadvacetiletý muž podle ní nezastavil na značce stop. Policejní hlídka to viděla a vydala se za ním. "Řidič ale nerespektoval výzvu k zastavení a při ujíždění narazil do stromu," dodala mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Mladík neměl zapnuty bezpečnostní pásy, po nárazu vypadl z auta a byl na místě mrtev. Mladík podle ní za volantem neměl co dělat, protože mu byl uložen zákaz řízení motorových vozidel do roku 2013. "Co se týče alkoholu, byla nařízena pitva, protože jsme nemohli zjistit, zda byl nebo nebyl pod vlivem alkoholu," dodala mluvčí.

Pro policisty, kteří mladíka pronásledovali, nebude mít mladíkova smrt žádnou dohru. Podle Novákové byl jejich postup v pořádku a neporušili žádný předpis.

Nehoda se podle Novákové stala hodinu po půlnoci v Huťské ulici poblíž Sládečkova vlastivědného muzea. Mluvčí tak opravila prvotní informaci, podle níž vůz havaroval v Dubské ulici.

djaba ( 15. října 2010 21:41 )

Vidím , že nikdo nepochopil podstatu problému.Kdyby byl onen mladík z rodiny některého oponenta, pohled na věc by byl jiný.Syn , i když byto byl grázlík , byl by to pořád jen syn.

andrii ( 13. října 2010 21:55 )

Asi to bude znít hnusně,ale dobře mu tak..

kofila ( 12. října 2010 09:17 )

souhlas

kofila ( 12. října 2010 09:14 )

Jedna věc...on hlavně neměl za tím volantem co dělat, měl zákaz řízení!!!!! Kdyby to respektoval, nic se mu nestalo. To že nebyl připoutaný byla více méně jeho věc, ale pokud popil???? Dobře, takže podle Vás, když policajti uvidí, že někdo udělal přestupek a začne jim ujíždět, má ho nechat jet a druhý den si pro něj dojít domů??? No to bych tedy chtěla číst diskuzi, kdyby se takhle zachovali. Tak nevím, co takhle zrušit dopraváky??? Kluk se choval nezodpovědně a bohužel krutě zaplatil. Je mi líto jeho rodiny, ale zavinil si to sám.

milo ( 12. října 2010 09:11 )

tak tak...každý jednou umře, buď svojí vlastní vinou nebo "přírodně"...litovat ho nemá smysl, ani jeho rodinu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání