Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pedofilní matka sexuálně týrala pětiměsíční dítě!

To je ona - žena, která sexuálně týrala malé dítě.
To je ona - žena, která sexuálně týrala malé dítě.  (Autor: ČTK)
Autor: INT, mivr, josK - 
7. října 2010
13:39

Nechutné věci dělala Britka Tracy (44) s teprve pětiměsíčním miminkem. Sedala si na něj tělo na tělo a při nemravných hrátkách se nechávala fotit od svého pedofilního přítele. Na pár nakonec upozornily právě snímky, které se našly v počítači muže.

Tracy Dawber si sedávala svému pětiměsíčnímu miminku na klín a její přítel Colin Blanchard (40), který se živil jako podnikatel v IT, si pedofilní hrátky fotil na telefon. Colin se u soudu přiznal, zatímco Tracy tvrdí, že o focení nevěděla.

Colin se tedy rozhodl svědčit proti ní. U soudu mimo jiné řekl, že Tracy musela vědět o tom, že ji při nechutném počínání fotografoval, protože při focení mobilním telefonem používal blesk.

Jeho zástupce navíc dodal, že fotky, vzhledem k tomu, jak vypadaly, musely být foceny ze vzdálenosti asi devíti centimetrů, takže je velice nepravděpodobné, že by si Tracy nevšimla, že si ji přítel fotí.

Zapírala, ale počítač ji usvědčil

Pár se seznámil v roce 2007. Začali spolu udržovat sexuální poměr. Potom se Tracy dozvěděla o pedofilních zálibách svého milence a začala se o ně zajímat. Ona ale u soudu uvedla, že byla šokována. To ale nenasvědčuje tomu, co potom dělala s miminkem.

Tracy dokonce nejprve zapírala, že osoba na fotkách je právě ona. Pak se ale přiznala. Možná i proto, že i u ní v počítači se našly kompromitující fotografie. Internetové stránky, které vyhledávala, byly také často pedofilního rázu. Jaký trest pedofilní pár čeká, se ještě řeší. Soud dále pokračuje.

janstanek ( 8. října 2010 09:34 )

Taková zrůda by si zasloužila jedině kastraci.

kudlankabezbozna ( 7. října 2010 15:11 )

Zase na druhou stranu, popelko, celkem fajn, že se ti dva úchylové takhle hezky práskli navzájem. Děcko je malinké, z tohohle žádné trauma do života neponese. Horší by bylo, kdyby ti dva povedení rodiče drželi basu a užívali si s tím malým i když by už bylo velké. Tak to by byl vážně průser.

matyldamatylda ( 7. října 2010 14:22 )

Jak jen může někoho něco takového napadnout??? Ještě k tomu vlastní matku!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání