Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neznáte lupiče? Specialista na pobočky České spořitelny!

Autor: čad, hto - 
25. června 2010
21:50

Poznáte tohoto muže na fotografi i? Pomozte policii! Tento zatím neznámý muž už v pěti případech na Vysočině přepadl pobočky České spořitelny. Naposledy loupil 21. června v Moravských Budějovicích, odkud si odnesl asi 30 tisíc korun.

„Po poledni tam asi čtyřicetiletý, 180 cm vysoký muž, statnější postavy přistoupil k přepážce a pracovnici předložil papír s výzvou, aby mu vydala peníze. Ženu přitom ohrožoval pistolí černé barvy,“ řekl mluvčí třebíčských policistů René Novotný.

Lupič byl oblečen do tmavé bundy s logem na pravé straně prsou, tmavých kalhot a bot. Na hlavě měl černou kšiltovku. Z místa pak odjel asi na trekovém kole stříbrné barvy. Stejný pachatel se úplně stejným způsobem pokusil 16. června odnést také peníze z pobočky v centru Telče. Speciální zařízení mu však znemožnilo peníze z banky odnést.

Uniká už tři roky

„Muž stejného popisu loupil před časem také na pobočce v Jemnici. Celkem tedy na pěti pobočkách na Vysočině,“ řekl třebíčský kriminalista Josef Vodák. Policisté po lupiči pátrají už od roku 2007!

fanousovalivie ( 25. června 2010 22:39 )

přeju ať jim dlouho rakušákům uniká, větší zloději jsou totiž všechny banky u nás!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání