Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Takhle zbili třináctiletého kluka!

Útok byl brutální, třináctiletý chlapec měl podlitiny po celém těle
Útok byl brutální, třináctiletý chlapec měl podlitiny po celém těle  (Autor: čtenář Blesku)
Autor: oce - 
19. května 2010
05:00

Brutální útok na třináctiletého chlapce vyšetřuje policie na Teplicku. Koncem dubna ho surově napadli dva výrostci (14 a 17). Místní lidé se party útočníků bojí. Před časem podobně napadlo šest mladíků jiného chlapce z Krupky.

Teprve třináctiletého chlapce po útoku navíc hodili do potoka. S vypětím všech sil se kluk doplazil na blízké nádraží, odkud mu zavolali pomoc. Mladíci chlapce málem připravili o život, tři dny ležel na jednotce intenzivní péče s natrženou slezinou a otokem plic.

Chtěli peníze

„Útočníci po něm chtěli peníze. Při útoku také použili výhrůžky, které měly znaky rasové nesnášenlivosti,“ uvedla policejní mluvčí Ilona Novotná.

Staršího pachatele policie vypátrala ihned po činu a umístila do vazební věznice. Mladšího, teprve čtrnáctiletého násilníka dopadla později, soud ho konečně umístil do ústavu.

9030 ( 25. května 2010 23:36 )

Jestli se něco událo, tak nám to stejně neřeknou, má holt špatnou barvu pleti.

adam55 ( 25. května 2010 21:43 )

osel ( 25. května 2010 18:32 )

Nevite, jestli se v teto kauze neudalo neco noveho? NEMELI BYCHOM TO NECHAT UPADNOUT TO ZAPOMENI...!!!

kikus1 ( 25. května 2010 12:34 )

Zcela souhlasím . Ať si vyzkouší bydlet v jejich blízkosti, možná by je přestali tolik obhajovat . Taky znám pár slušných a vzdělaných romů, bohužel je jich žalostně málo .

kikus1 ( 25. května 2010 12:31 )

Je to hrůza, co se kolem deje!!! Jenom mam pocit, ze o tomto pripadu media tolik neinformovala! Zajimalo by mne proc? Pokud se stane opacny pripad, tak je hned medializovan!!! To, co se stalo, ODSUZUJI a pachatele by meli byt velmi prisne potrestani bez ohledu na vek! Aby jsme se bali, kdyz deti vyjdou za branu domu!!!!! Mailem jsem dostala vice fotografii toho chlapce a musim rict HRUUUUZA, co mu udelali!!!! Preji mu brzské uzdraveni, i kdyz z pameti mu to uz nikdy nikdo nevymaze .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání