Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vietnamec ubodal krajana, pak se zapálil

Autor: Helena Lacinová, jos - 
15. května 2010
13:26

Severočeské město Kadaň bylo v sobotu dopoledne svědkem vraždy a sebevraždy. Občan vietnamské národnosti si zde s nožem v ruce vyřídil účty se svým krajenem. Pak se zapálil!

V sobotu dopoledne se s nožem v ruce vydal občan vietnamské národnosti na kadaňské Mírové náměstí, kde s rodinou bydlel jeho krajan. Co se dělo dál, je předmětem vyšetřování, ale je pravděpodobné, že v bytě došlo k hádce. Útočník pak podnikatele pobobal, ten zemřel. Vrah zaútočil i na asi dvacetiletou dceru oběti. Ta vyběhla zkrvavená na ulici a svědci tragédie okamžitě zavolali rychlou záchrannou službu. Dívka byla s bodným poraněním převezena do nemocnice.

Drama ale pokračovalo. Útočník se v bytě totiž podle prvních zpráv také pobodal a nakonec dokonce zapálil. Policie a hasiči se do bytu museli dostat skrz střechu. To už byl ale mrtvý i vrah.

Tragédii vyšetřuje policie, je možné, že za činem stály podnikatelské spory. Zjistit ale přesnou příčinu neštěstí, bude velmi obtížné. Vietnamská komunita je známá tím, že většinu sporů řeší "pod pokličkou".

sakra ( 16. května 2010 10:35 )

Tak je začněte deportovat. Ať jdou tam odkud přišli. Už je jich tu až moc a hlavně si z nás dělají srandu, nerespektují zákony a mnohdy začínají být vůči nám agresivní, Zdaleka to už nejsou ti "slušní a pracovití".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání