Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutálně napadená dívka z nočního klubu zemřela v nemocnici

Ilustrační foto nočního klubu
Ilustrační foto nočního klubu  (Autor: Archív)
Autor: hto, ČTK - 
8. května 2010
10:04

V nočním klubu u Domažlic velmi brutálně zaútočil starší cizinec na devatenáctiletou dívku, která byla letecky transportována do nemocnice, kde ráno zemřela. Zadržený, údajně více než padesátiletý opilý Němec, už je v policejní cele.

V noci z pátku na sobotu napadl v nočním klubu na Folmavě u Domažlic starší Němec mladou dívku a způsobil ji vážná zranění. Oběť útoku byla letecky transportována do plzeňské nemocnice, kde v sobotu ráno zemřela. Dívka prý měla těžce poraněné genitálie a popálenou větší část těla. "Ženu jsme převzali v kritickém stavu. Byla v bezvědomí a měla vnitrobřišní poranění. Podle lékaře byla opařena horkou vodou nebo možná poleptána," uvedla mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková.

Policie zadržela útočníka, kterým je údajně více než padesátiletý Němec. Když dívku napadl, byl opilý. Pachateli hrozí buď trest za vraždu v rozmezí 15 až 20 let nebo výjimečný trest, nebo může být souzen za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti, kde je sazba osm až 12 let vězení.

Sexuální turista by měl být s největší pravděpodobností souzen v Česku. Německá strana může podle mezinárodních smluv požádat o jeho vydání, ale podle informací jednoho z plzeňských soudců to zřejmě v tomto případě neudělá.

vinnetouvi ( 13. května 2010 10:06 )

Spletli jste to - ne díIvka, ale dĚ.vka.

arcaben ( 11. května 2010 06:42 )

corra:nemusím se nad sebou zamýšlet...naopak Ty se nauč číst!!!Víš co znamenají uvozovky u slova "POUZE" a navíc jsi to slovo vytáhla zcela z kontextu.Ostatní to pochopili,takže než příště budeš reagovat tak se ujisti,zda-li jsi příspěvek dobře pochopila!!Jinak Ti přeji hezký den

anelam ( 11. května 2010 05:56 )

Holky to máte tak když někdo pořádně nepřečte příspěvek a pak honem,honem reaguje jen na jednu větu

anasyi ( 10. května 2010 23:34 )

corra,nepochopil/a jsi arcaben

corra ( 10. května 2010 18:17 )

Ty si dobre vymlety cloviecik... Ak mas problemy s integritou, chod ku psychologovi!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání