Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lupičem v masce mumie byl strážník!

Lupič použil loni v květnu ženu s vnučkou jako rukojmí. Babičce držel u krku nůž.
Lupič použil loni v květnu ženu s vnučkou jako rukojmí. Babičce držel u krku nůž.  (Autor: pro Blesk – Policie ČR)
Autor: red - 
4. května 2010
22:57

Ráno strážce zákona, odpoledne velice nebezpečný lupič. Pod bizarní maskou mumie, která v Ostravě přepadávala banky a herny, se ukrýval městský strážník (38). Na dráhu zločinu ho přivedlo gamblerství. Touha po penězích na automaty ho dohnala tak daleko, že si při přepadeních brával dokonce rukojmí. Jednou dokonce ani ne dvouleté dítě!

Bandita s ofáčovaným obličejem loni v květnu neblaze proslul přepadením banky v Zábřehu. Napadl babičku (47) s vnučkou (1,5) v náručí. Ženě přiložil na krk nůž a použil ji k zastrašení pracovnice banky. Ta nebezpečnému banditovi vydala 80 tisíc.

Lupič, v té době strážník v činné službě, šel loupit znovu. V červnu si vzal jako rukojmí pracovnici banky a ukořistil 120 tisíc. Stejný princip ještě dvakrát zopakoval.

 

Kriminalisté zatýkají exstrážníka z Frýdecko- Místecka, který jedenáct let působil u ostravské městské policie Kriminalisté zatýkají exstrážníka z Frýdecko- Místecka, který jedenáct let působil u ostravské městské policie | pro Blesk – Policie ČR

Na scestí přivedly strážníka s jedenáctiletou praxí automaty. Prohrál každou výplatu, rozprodal zařízení bytu. Navíc začal mít problémy i v práci a byl přeřazen na civilní funkci v psím útulku. Strážníkovi zlomilo vaz poslední přepadení banky, při kterém si natáhl kuklu pozdě a zachytila ho kamera. Po zatčení a dvanáctihodinovém výslechu se ke všemu přiznal. U městské policie dostal samozřejmě padáka a hrozí mu až desetiletý žalář.

arcaben ( 5. května 2010 08:42 )

Jojo,bedničky s čudlíky a blikajícími k tomu,to je fenomén!!Tyhle ty škatule zbavily majetku a hlavně rozumu nejednoho rozumného a navíc,řady podobných zoufalců bude stále přibývat!!!Obce,města,potažmo i stát s tím ale nic neudělají=je to dojná kráva a že lidi z toho blbnou je pramálo zajímá!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání