Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Střelba v Sokolově: Takto se to seběhlo

Autor: mor - 
31. března 2010
00:22

Scéna jako z akčního filmu se odehrála včera kolem půl jedenácté dopoledne na sokolovském sídlišti. Účty si zde vyřizoval mladý sportovec (26) se svým o několik let starším známým. Vše začalo pěstním soubojem. Nakonec ale padlo 6 výstřelů. Mladík popravu nepřežil.

„Viděl jsem jak k oranžovému autu technických služeb přijel tmavý osobák a z něho vystoupil statný muž. S řidičem náklaďáku se začal hádat, pak se poprali. Koukal jsem na ně z okna a ještě teď se klepu, protože jen u pěstí nezůstali. Řidič oranžového auta se vrátil do kabiny a vytáhl tam odtud pistoli, najednou namířil na mladíka a vystřelil. Pak k němu přišel blíž a ještě to do něj čtyřikrát napral. Vypadalo to jako poprava. Sahal jsem po mobilu, abych zavolal policii. Všiml jsem si pak jak ještě do mrtvého kopnul a zařval na něj vstávej!“vyprávěl otřesný zážitek svědek Pavel Marci. Policie vraha namístě chytila. Sám se pravděpodobně udal.


Vražda v Sokolově Vražda v Sokolově | Kateřina Moravcová

Vražda se odehrála jen 100 metrů od základní školy na největším sokolovském sídlišti. Proč k tak hroznému činu došlo, je pouze spekulací. Muži si podle svědků vyřizovali účty. „Jednou k tomu dojít muselo, ten kluk si o to koledoval. Ještě v pátek jsem ho stříhala, pohyboval se holt ve špatné společnosti. Za to nepochopím vraha, ten na takovou věc nevypadal, ale asi mu ruply nervy,“ řekla Blesku místní kadeřnice.

Mrtvý mladík byl členem vzpěračského týmu. Jak Blesk zjistil dokonce vyhrál před třemi roky vzpěračské závody. Právě z tréninku se v tu osudnou chvíli vracel. „Jel z posilovny. Vyřizovali si účty mezi sebou. O peníze ale asi nešlo,“ dodal další svědek a známý zastřeleného.

Smrt přišla po hádce a rvačce

hodnaholkacz ( 18. dubna 2010 19:37 )

Punisher ty jsi magor az to boli, David byl zasrany hovado co si nevidelo do drzky, " prej pujdem jeden na jednoho a pak si pocka na P.... z 6 kamosema ? byl to sracka co by si sam ani *** nevytrel natoz nekomu dal pres drzku. P.... by nemel dostat 18 let ale pochvalu za to ze Sokolov zbavil dalsiho krypla. Ajenom proto ze to byl sportovec telem i dusi mame ted plaket nebo co a proc mame brat ohled na jeho rodinu jak si ho vychovali takeveho ho maji tak jekej pak ohled velke hovno a co je s rodinou P..... tech lituji ja protoze to byl chlap se vsim vsudy a kdyz neco rekl tak to taky splnil.

punisher ( 9. dubna 2010 18:42 )

no...tvuj strejda toho zastřelenýho zmlátil...ano je to tak...a pak když mu mladej zase dal do huby na oplátku..tak ho odbach...tvuj strejda je obyčejnej sráč a mafián a ne žádnej popelář...nazdar,...šašci se strejdou

kristyna86 ( 9. dubna 2010 16:02 )

Žádný cikán to nebyl. Bydím kousek od Sokolova a toho kluka znal můj dobrej kamarád a střílej mýho známýho strejda. Chcete vědět, jak to bylo? Ten zastřelý byl pěkný hajzl. Dělal vyhazovače v Sokolově, stejně jako střílející. David (zastřelenej) řekl, ať mu "strejda" neleze do rajonu, že mu kazí kšefty. tomu se to nelíbilo a porvali se. Po několika dnech na něj David zavolal kámoše, zmlátilo ho bejzbolovou pálkou a prostřelili obě kolena, byl přes dva měsíce v nemocnici a teď má problémy s páteří. Po odchodu z nemocnice mu David vyhrožoval, že zabije jeho i jeho desetiletého syna. To měl strach a pořídil si pistoli. A pak byla potyčka v Sokolově, to už víte jak to bylo. I přesto, že střílel, je to opravdu hodný chlap, měl strach o svého 10tiletého syna a teď mu hrozí až 18 let vězení.

punisher ( 9. dubna 2010 01:38 )

no...bleješ ty...a jestli jsi ze Sokolova tak víš kdo jsem ty hovno...a přes držku mě asi určitě nedáš...páč na to asi určitě *** nemáš...to si *** piš..tak miminko posraný a už neser...jed vykouřit popeláře do basy

dsmann ( 4. dubna 2010 01:02 )

To víš že jó. Hajzl vymahačskej zachránil někomu krk tím, že mu jenom zpřerážel nohy Těma kravinama co tady píšeš tak akorát flušeš sám sobě do ksichtu, blbe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání