Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cestář popravil na ulici chlapa!

Na tomto místě došlo k nemilosrdné vraždě za bílého dne. V černém pytli leží mrtvý muž.
Na tomto místě došlo k nemilosrdné vraždě za bílého dne. V černém pytli leží mrtvý muž.  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: ČTK, rvs - 
30. března 2010
13:49

AKTUALIZUJEME: Na ulici v západočeském Sokolově došlo v úterý dopoledne k neuvěřitelné tragédii. Cestář tu popravil muže (23), se kterým se pohádal na ulici.

Oba muži začali nejdříve boxovat, potom cestář vytáhl pistoli a svého soka několikrát střelil. Muž byl na místě mrtev!

Incident se stal v ulici Švabinského. Podle svědka události řidič nákladního vozu technických služeb po předchozí hádce a bitce vytáhl z kabiny auta pistoli a muže jednou střelil z větší vzdálenosti.

Napadený se po prvním výstřelu snažil ukrýt za zaparkované auto, ale zabiják neznal slitování. Z blízkosti do něj ještě čtyřikrát nebo pětkrát střelil. Nakonec do mrtvého těla s cynickou výzvou "vstávej" kopl.

"Byla to poprava," řekl svědek, jenž událost viděl z okna. Podezřelý podle informací Blesk.cz po činu sám zavolal na policii a udal se. Poté zůstal na místě činu a policisté ho vzápětí zadrželi.

Podle informací Blesk.cz se zřejmě jednalo o vyřizování účtů mezi místní zločineckou mafií. Policie podle vyjádření tiskové mluvčí totožnost obou mužů zná a obvinění může padnout během několika málo hodin.

Vražda za bílého dne otřásla Sokolovem Vražda za bílého dne otřásla Sokolovem | Kateřina Moravcová

suskyn ( 31. března 2010 10:20 )

smrti zrušen,soudci nesoudí,korupce všude,stížnost tak na lampárně,politici řeší úplně něco jiného,tak holt spravedlnost berou lidi do svých rukou sami rychle a účinně.

suskyn ( 31. března 2010 10:12 )

Nejlepší příspěvek

kuboego ( 31. března 2010 07:28 )

asi tiež nebol žiadny "svatoušek". Obávam sa, že prichádza doba, keď sa takéto spory budú riešiť podobne. Tých arogantných grázlov pribúda, polícia je bezmocná a asi sa začneme riadiť heskom mŕtvy grázel, dobrý grázel. Ako ten dedko, čo upzorňoval agresívnych puberťákov, aby nerobili bordel. poslali ho do pr....le, dedkovi prdli nervy a začal v bezmocnosti páliť. Chudák, teraz si to odsere kôli tým grázlom v base:

adam55 ( 31. března 2010 00:18 )

adam55 ( 30. března 2010 21:49 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání