Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena ničila policejní auta, mstila se za přítele!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ama - 
14. března 2010
10:31

Ostravští policisté zjistili, kdo jim v poslední době dvakrát za sebou poničil služební auta zaparkovaná před jedním z obvodních oddělení.

Ke svému jednání se pod tíhou údajného svědomí přišla v minulých dnech přiznat 22letá žena.Ničením aut se měla mstít za to, že policisté zavřeli jejího přítele.O případu informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Poprvé žena na odstavenou policejní oktávii zaútočila loni koncem října.

Žena poškodila několik policejních vozů

„Podezřelá měla blatník a dveře zavazadlového prostoru poškodit vyrytím několika rýh do laku. K činu se nyní doznala a uvedla, že se tímto způsobem chtěla pomstít místním policistům, kteří eskortovali do věznice jejího přítele,“ uvedla mluvčí s tím, že žena byla v době činu pod vlivem alkoholu.

Žena se kromě toho přiznala i z poškození služebního vozidla ze dne 25. dubna. „Opět na parkovišti měla žena klíči svého vozidla poškrábat policejní vozidlo, tentokrát měla na dveře vozidla vyškrábat vulgární nápis o výšce osm centimetrů a délce 25 cm. Motivem byl stejný důvod. Ženu měla rozhněvat skutečnost, že policisté vyslýchali jejího přítele,“ dodala Holčáková.

Jak uvedl server novinky.cz, policie ženu viní z trestných činů výtržnictví a poškozování cizí věci.

pepazdp ( 14. března 2010 13:28 )

skutečně "čerstvá" "super zpráva"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání