Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž v Ostravě zemřel v čekárně u zubaře

ilustrační foto
 (Autor: Dana Kolařová)
Autor: ČTK, pes - 
2. února 2010
10:53

Po návštěvě zubaře zemřel v pondělí dopoledne v Ostravě sedmašedesátiletý muž. Umírajícího našla na lavičce náhodná chodkyně. Případem se zabývá policie.

Zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by úmrtí někdo zavinil. Informovala o tom mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Svědkyně muže našla na lavičce čekárny před ordinací lékaře v budově zdravotnického zařízení okolo 11:00. "Bylo vidět, že má zdravotní problémy. Žena proto zaklepala na ordinaci lékařky. Tak pak společně se sestrami začala muži poskytovat první pomoc. Asi po třiceti minutách ale muž zemřel.

"Zjistili, že muž byl krátce předtím ošetřen u stomatologa a z ordinace odešel," řekla Holčáková. Dodala, že přesnou příčinu úmrtí stanoví až pitva, kterou přivolaný lékař nařídil.

anelam ( 5. února 2010 13:20 )

NO ZNOJMAČKO DNES TO BYLO OD TEBE VTIPNÉ

mausi ( 3. února 2010 05:57 )

nakonec to hoděj na toho zubaře. a jestli byl alergik, měl na to sám upozornit.

znojmacka ( 2. února 2010 16:14 )

taky vezmi v úvahu, že v jeho věku ( kolik bylo Kaplickýmu, když zemřel?) opravdu mohl zemřít na srdeční příhodu. Ta může přijít jak v případě Kaplickýho z velký radosti, ale i z velkýho strachu. Prostě emoční vypětí. Znala jsem od spolužačky jejího partnera, kterej zemřel na Finančáku, když se rozčílil, když po něm chtěli samý lejstra, papíry a šel tam poněkolikátý už. A to mu bylo 31 let. Náhlá mozková příhoda, praskla mu cévka v mozku. Tady pochybení není nijak jednoznačný, alespoň co z tohoto článku vyplývá.

znojmacka ( 2. února 2010 15:16 )

no samo, v 67 letech je plánovanej věk odchodu do důchodu, takže do těchto let budeme muset být čupr a umřít nejlépe hned potom. Takže když se k mladíkovi přidá ještě veselá mysl, klid a harmonie na zubařským křesle, tak bych taky jinou příčinu než doktorův omyl též vyloučila.

znojmacka ( 2. února 2010 15:03 )

jestli za to nemohlo zrovna to máslo !!! To neprokázali???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání