Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (27) ve škodovce srazila řidiče i opraváře!

Autor: ČTK, šim - 
5. ledna 2010
12:58

FOTOGALERIE: Dva lidé dopoledne zemřeli při dopravní nehodě u Olbramovic na Benešovsku. Řidička (27) Škody Octavie tam srazila řidiče odstaveného kamionu a servisního technika, který mu přijel pomoci auto opravit.

Oba muži na místě zemřeli, řidička skončila s lehčím zraněním v nemocnici. Původní informace hovořily o srážce dvou aut a kamionu, řekla benešovská policejní mluvčí Zuzana Stránská.

Nehoda se stala před půl devátou mezi Olbramovicemi a odbočkou na Tomice. Na více než dvě hodiny zablokovala frekventovanou silnici I/3 vedoucí do Českých Budějovic. Provoz na ní byl obnoven před 11:00.

Podle policie tam třicetiletý řidič kamionu jedoucí od Tábora k Benešovu kvůli poruše zastavil u krajnice a přivolal servisního pracovníka. Spolu s ním pak údajně stál v jízdním pruhu u kamionu, když k nim přijela Škoda Octavia řízená sedmadvacetiletou ženou. Škodovka prý nejprve pravou částí narazila do levého boku návěsu nákladního auta, pak pokračovala v jízdě a oba muže srazila.

"U mrtvých byla nařízena soudní pitva. Ženu policisté zatím nevyslechli, takže se neví, co se na místě dělo," dodala mluvčí policie. Výstražný trojúhelník u porouchaného kamionu podle ní policie nenašla, auto mělo pouze zapnutá výstražná světla. "Muži na sobě neměli reflexní vesty," řekla mluvčí.

trip ( 21. ledna 2010 15:26 )

a to je dobre, ze te tady mame mily mrraku (pod tvym blabolem neni tlacitko reagovat) a ze jsi mi to tak hezky vysvetlil. urcite jsi tam byl a urcite by jsi vsechno vyresil jinak a lip. a je od tebe mile, ze vis odkud mam informace. jen vic takovych "kvalitnich" lidi jako jsi ty. a jeste jednou zareaguj a znovu do toho zatahni moji rodinu, prosim. bez toho to fakt asi nepujde, vid? pro tebe je to proste slepa krava a hotovo. pro me ne, tak se s tim smir, bl-be.

mrrak ( 20. ledna 2010 16:12 )

Jseš nějakej chytrej. Kdybys věděl jak to doopravdy bylo, neměl jen lživé informace od novin a ještě tam zůstal někdo z tvojí rodiny, mluvil bys jinak! Kam ten kamion měl řidič odstavit? Neměl náhodou zajet až na to pole? Zajel co nejvíc ke kraji, silnice je přehledná a už z dálky byl kamion vidět...holt ta kráááva neví, že přes zamrzlé okno nic neuvidí. Vesty by jim sotva pomohli, když neviděla kamion s výstražnými světly.

trip ( 13. ledna 2010 11:15 )

mluv souvisle a k veci. oznacenou prekazku (viz. vyhlaska) lze sestrelit, ale mnohem hur, nez blba, co odstavi kamion a je mu jedno, co se deje kolem. ti lide udelali chybu a zaplatili. tak to proste chodi. a netahej do toho moji rodinu, protoze i ta chyby plati...

mrrak ( 12. ledna 2010 18:04 )

Nevíš jak se to stalo, tak proč takové závěry??? Za náklaďákem nestáli, vesty mít nemusí, není to v zákoně...paní si měla nechat rozmrznout přední okno než vyjela, pak by je viděla a nemusela jet jako kráva...pak by mohli oba chlapy žít a obě jejich miminka mít tátu! Chtěla bych tebe kdyby jsi přišel o manželku a matku dvouměsíčního miminka!!!!!

c3rb3r0s ( 10. ledna 2010 11:59 )

Ženskejm dávaj řidičáky jen proto aby pohřební ústavy nepřišly na dlažbu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání