Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neonacisté: Natálce k Vánocům přáli zápalnou láhev!

Čeští neonacisté si dokazují svou 'odvahu' na dvouleté holčičce.
Čeští neonacisté si dokazují svou 'odvahu' na dvouleté holčičce.  (Autor: Marie Machková)
Autor: tbc, tch - 
30. prosince 2009
05:00

Ještě pořád jim to nestačilo? Neonacisté na internetu hrubě útočí na malou Natálku (2), která v dubnu utrpěla při útoku čtyř z nich popáleniny na 80 procentech těla.

Malá Natálka Siváková (2) se po dlouhých měsících v nemocnici konečně zotavuje doma z útoku neonacistů, kteří v dubnu hodili do jejího pokojíčku zápalné lahve. Čtyři útočníci čekají na soud. Jejich sympatizanti na rodinu Sivákových ale útočí dál. Zatím jen na facebooku a dalších internetových serverech.

Tajná diskusní fóra neonacistů dlouhodobě sleduje organizace Antifa, zaměřená proti neonacistům. Ta nyní zveřejnila na svých stránkách přepis rozhovoru neonacistů z komunitního serveru Facebook. Co přáli neonacisté Natálce k Vánocům? „Dal bych jí pod stromeček plechovku zyklonu,“ píše Tomáš S. a hned ho trumfuje Jan B.: „Já hezkou flaštičku benzinku a sirky.“ Diskusi ukončil Jan F.: „Ti, kteří jí posílají i sebemenší dárečky si nezaslouží žít v bílé společnosti, jednoho dne je vyselektujeme.“

Diskuse neonacistů sleduje i policie. „Kriminalisté, kteří se specializují na extremismus, podezřelá diskusní fóra průběžně monitorují. Nemohou ale »surfovat« na internetu celý den, a tak je mnohdy na závadný obsah upozorňují sami občané,“ uvedl mluvčí severomoravské policie Stanislav Sobol. Dodal, že úryvky, na které upozornil Blesk, kriminalisté prověří, jestli některý z výroků nenaplňuje skutkovou podstatu přestupku nebo trestného činu.

devloro ( 24. ledna 2012 13:24 )

jsi ubohá černyho ***a bys vyhulila vit ty delas ty jo prodavas voje telo akoradt sousetko

devloro ( 24. ledna 2012 13:20 )

Ahoj všem kdo tohle budete číst říkáte jak cikáni kradou jak jsou na podporach že ždímaj ze státu jo možná tohle všechno třeba dělAJ POŘÁT LEPŠÍ NEŽ CO DĚLATE VI ZAMYSLETE SE NĚKDY NAD SEBOU TAKY JSTE NA PODPORACH TAKY KRADETE A CO JE HORŠÍ TAK NAOPAK DĚLÁTE HORŠÍ VĚCI NEŽ TY CIKÁNI .VI TA BÍLA RASA JAK SI ŘÍKÁTE ZNEUŽÍVÁTE SVOJE DĚTI TOČÍTE SNIMA PORNA TYRÁTE SVOJE VLASTNÍ DĚTI KRADETE ZABIJÍTE A CO JE VTIPNÝ NATOM VŠEM ŽE NESNÁŠÍTE černou plet a opalujete se chodíte do solárka jen abi jste měli tu černou plet

hodnej ( 6. ledna 2010 19:26 )

Stručné, pravdivé a výstižné!!

madlin ( 3. ledna 2010 21:46 )

madlin ( 3. ledna 2010 21:45 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání