Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý manžel zapálil rodinný dům v Rychvaldu

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: ČTK, šim - 
27. prosince 2009
18:02

V Rychvaldu na Karvinsku v neděli odpoledne hořel rodinný dům. Podle policie jej v opilosti zapálil jeho čtyřiačtyřicetiletý majitel.

Pravděpodobně tím ukončil manželskou hádku. Při požáru se nikdo nezranil. Oheň zničil neobývané podkroví a střechu domu. Způsobil tak škodu nejméně půl milionu korun, řekli mluvčí moravskoslezských hasičů a karvinské policie.

Rodinný dům v Lipové ulici začal hořet před 13:45. "Opilý muž vzal po hádce kanystr s benzínem a v neobydlené části domu vylil benzín a zapálil to. V současné době je na policejní služebně v Bohumíně, odkud bude zřejmě převezen na záchytku. Jeho žena se psychicky zhroutila, po ošetření byla propuštěna domů," řekla ČTK policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Policie se bude případem dále zabývat, muže podezřívá ze spáchání trestného činu počkozování cizí věci. "Musíme počkat, až vystřízlivý, pak ho čeká další výslech," dodala Viačková.

Podle mluvčího hasičů Petra Kůdely zasáhl požár celé podkroví, které manželé užívali jako skladiště, a vážně poškodil střechu domu. "Předběžně vyčíslená škoda může ještě narůst," uvedl mluvčí.

25122009 ( 28. prosince 2009 02:49 )

Ale pochybuju o tom,že bych chlastal první ligu jako ty.Navíc zřejmě jseš mnohdy pod vlivem drog!! Já se ovšem ptát nebudu,protože já tě totiž znám!

25122009 ( 28. prosince 2009 02:45 )

Zlá,sebestředná,neurvalá,sprostá,vulgární,necitlivá,jízlivá,hnusná,špatná a zkažená skrz naskrz,s tou nejošklivější povahou,bezcitnou,která za každým leze s nadávkama a trvá to už pěkně dlouho.No tak,došla pár lidem s tebou trpělivost,buď zmizíš z diskuzí,nebo budeš mít pár nicků stále v patách!A všem budu ukazovat,co jsi zač!!Aby si každý na tebe dal pozor a nediskutoval s takovým bezcharakterním póvlem.

25122009 ( 28. prosince 2009 02:41 )

Ty jsi tady profáklá svými výlevy zlosti a oplzlostí,ze kterým se normálním lidem chce blít a na co si tady teď m n o č k o hraješ? Dost lidí kteří se tě nikdy na nic neptali,nereagovali na tebe a ty jsi je neustále napadala nevybíravým oplzlým způsobem.Máš nasr*ráno v tlamě,vážená a páchne ti z ní při každém tvém slově.Jenže někteří tě ještě neznají a tak nevědí co jsi tady všechno napáchala. * JINAK OPAKUJI JEŠTĚ JEDNOU.SAMA NEUSTÁLE LEZEŠ ZA POKLIDNÝMI DISKUTÉRY S VULGÁRNÍM NAPADÁNÍM A NELÍBÍ SE TI KDYŽ ti někdo nastaví zrcadlo, nebo TĚ NĚKDO OSLOVÍ??KDO TĚ už tady z diskuzí poznal?

25122009 ( 28. prosince 2009 02:37 )

Tvé reakce bývají jak reakce agresivního alkoholika,kterej trpí absťákem.Napadání kdekoho,lezení za každým s nemístními poznámkami, agrese,nechutné vulgární nadávky a oplzlost.To je Tvoje parketa.Jseš v anonymitě, tak se ani netydíš.Jsi zkažená a špatná.

loulou ( 27. prosince 2009 22:48 )

no a ty seš mezi nima ,že ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání