Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kutná Hora: Asiat pobodal při loupeži ženu

Autor: pes - 
10. prosince 2009
10:30

V Kutné Hoře se pokusil cizinec (34) okrást ženu. Při nepovedené loupeži ji pobodal. Žena (37) leží ve vážném stavu v nemocnici. Podle policie utrpěla několik desítek bodných a řezných ran!

"Zhruba kolem půl deváté večer v Kutné Hoře v blízkosti hlavního vlakového nádraží přistoupil cizinec k ženě z Kutnohorska s největší pravděpodobností s úmyslem zmocnit se její kabelky. Použil nůž a podle nových informací jí zasadil několik desítek bodných a řezných ran. Poškozená je v současné době v nemocnici a její zranění lze kvalifikovat jako velmi vážná," řekl pro Blesk.cz mluvčí kutnohorské policie nprap. Daniel Votroubek.

Podle informací Blesk.cz se jedná o Asiata, který bydlí v nedalekém okolí. Pachatel údajně po činu utekl, ale přibližně za dvě hodiny se na místo vracel taxíkem. Při tom ho na popud novinářů policisté zadrželi. Asiat se při útoku na ženu sám pořezal, takže ho musela ošetřit záchranná služba.

"Pachatel byl obviněn z pokusu vraždy, za což mu hrozí 12 až 15 let odnětí svobody, nebo i výjimečný trest," dodal Votroubek.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání