Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znásilněná školačka (9): Horor pár metrů od domu!

Dívku neznámý deviant znásilnil jen pár metrů od domu
Dívku neznámý deviant znásilnil jen pár metrů od domu  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: Zbyněk Schnapka, Jan Doležal - 
22. listopadu 2009
05:50

Atmosféra na sídlišti v Hořovicích na Berounsku je na bodu mrazu! Všichni se bojí o své děti a nepouští je samotné ani před dům. Důvod? Neznámý deviant tady totiž ve čtvrtek brutálně znásilnil školačku (9).

Údajně ji napadl jen pár metrů od bezpečí domova a poté ji zatáhl do lesa. Dívenka na okamžiky hrůzy nejspíš nikdy nezapomene...

Před nebezpečným deviantem varují místní obyvatele i policisté. „Přišli k nám a tátovi říkali, aby si na mne dával pozor,“ svěřil se Blesku Denis (11). Znásilněná dívenka žije s rodiči v pronajatém bytě v domě, u jehož vchodu horor začal.

„Holčičku znám. Často jsem ji potkával na chodbě. Je to strašná sprosťárna, co jí udělali. Bude mít špatnou památku na celý život,“ prohlásil jeden z obyvatel domu František Brocánek (71).

Do lesa, kterému se říká remízek a kde údajně deviant dítě znásilnil, si chodí často hrát děti. „Hrajeme si tam na schovávanou,“ potvrdila Bára (9). Lidé ze sídliště jsou zděšeni. „Je to hrozné, co se stalo. Manželka už naši sedmiletou dceru nepustí vůbec samotnou ven. Všude jde s ní. Dříve chodily děti třeba venčit psy nebo běžely do popelnice s odpadkovým košem. Teď se nikdo neodváží dítě takhle ven pustit,“ přiblížil atmosféru na sídlišti Jiří Dlouhý (36).

A co na celou věc říká policie? „Stále probíhá vyšetřování na základě oznámení, ale zatím moc informací nemáme. Bližší podrobnosti zveřejníme zřejmě až ve chvíli, kdy padne nějaké obvinění,“ potvrdila včera Nedělnímu Blesku Soňa Budská ze středočeské policie.

loulou ( 22. listopadu 2009 18:41 )

tomu h.a.j.z.l.o.j ušmiknout ptáka , aby se už nikdy ani nevychcal natož něco víc

milda34 ( 22. listopadu 2009 18:01 )

lobotomie, aby si na tyhle zvraceny choutky ani nevzpomnel a jeste k tomu dusledna kastrace, aby nemohl, kdyby is nahodou vzpomnel

procolharum ( 22. listopadu 2009 16:06 )

Jinač tohle se stává a je to bohužel velmi mírně trestáno, což je špatně a bude špatně, dokud těm nahoře nesvitne v hlavě a nepochopí, že je to jedna z vážných věcí u nás se kterou se nebojuje. Volám po tom, aby taovýto lidé nemělí přístup k svobodě a byli zavírán doživotí do léčebny pro sexuální násilníky.

procolharum ( 22. listopadu 2009 16:02 )

Ano to máš pravdu ,že se to v dnešní době děje, ale ne tak často. A co se týče té dívky. nemohla to tušit a nemůže za to.

sluka ( 22. listopadu 2009 11:23 )

Vyradit ze spolecnosti trestem smrti - jednou provzdy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání