Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Třetí vražda v Brně! Zabitá seniorka ležela v krvi

 (Autor: PROFIMEDIA.CZ - ilustrační foto)
Autor: op - 
24. října 2009
06:17

Už třetí vraždu během pouhých dvou týdnů řeší kriminalisté v Brně! V kaluži krve strážníci ve čtvrtek večer našli mrtvou seniorku (†65). Ležela ve svém domku . Vrah ji údajně ubodal.

Zločin pomohla odhalit kamarádka oběti, která se o ni bála, protože se jí nemohla dovolat. „Proto zavolala strážníky. Ti hned předali vyšetřování policistům,“ sdělila policejní mluvčí Soňa Svobodová. „Dnes byla soudní pitva. Její výsledky a další podrobnosti o případu budou známé v pondělí,“ upřesnila mluvčí. Pokud vraha dopadnou, hrozí mu 15 let vězení.

Z vraždy dvou mladých Vietnamců, jejichž těla ležela v zamčené herně v centru Brna, podezírá policie cizince (34). Podle policie je to také Asiat, a to z Mongolska. Zabíjel v pátek 9. října. Mladíka ubodal a dívku podřízl. „Je ve vazbě. Kriminalisté případ vyšetřují,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Za dvojnásobnou vraždu Vietnamce (†21) a jeho o rok mladší přítelkyně (†20) hrozí cizinci doživotí.

bernadette ( 24. října 2009 14:10 )

To jsme si sem nastěhovali pěknou pakáž! Proti Vietnamcům nic nemám, většinou jsou pracovití a slušní, ale Mongol by měl zůstat ve stepi!

siroky11 ( 24. října 2009 06:44 )

a do lomu a ne ho zadarmo živit - kripla . Dopoledne by přehazoval kámen zleva do prava a odpoledne zpátky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání