Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Další vražda v Brně: Útočník ubodal důchodkyni!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: op - 
22. října 2009
21:22

Brněnští policisté vyšetřují od čtvrtečního podvečera zřejmě násilnou smrt starší ženy. Její tělo bez známek života se našlo v jednom z domků v Hlavní ulici ve čtvrti Komín.

"Našli jsme mrtvou paní, její úmrtí se nyní vyšetřuje. Žádné další podrobnosti zatím nelze uvést, další podrobnosti budou známé až v pátek," řekl pro Blesk.cz policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle nepotvrzených informací někdo starší ženu údajně ubodal. Na místě je velký počet policistů a kriminalistů, kteří vyslýchají sousedy v ulici a snaží se od nich získat svědectví. Tělo oběti bude podrobeno soudní pitvě.

Pokud se prokáže násilná smrt, bude to během necelých dvou týdnů třetí vražda v jihomoravské metropoli. Policie totiž v uplynulých dnech zatkla Mongola, který je podezřelý z ubodání dvou mladých Vietnamců - mladíka (+21).

sakra ( 23. října 2009 11:40 )

Trest smrti!!!

karel128 ( 23. října 2009 08:06 )

tady samý přivandrovalec a svoloč, co sem pustili - vietnamci, ukrajinci, mongolové, uzbeci, čečenci a jiná svoloč z Asie. Jsou bez práce, tak nás teď budou přepadávat a mordovat. K tomu se ještě u nás usazují a zabydlují různé mafie, protože se jim u nás líbí jaký mají klid a nikdo po nich nejde!!! Okamžitě všechnu tuto pakáž deportovat na náklady těch, co je sem natahali!!!

eptisam ( 23. října 2009 07:39 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání