Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (2) se zřejmě přiotrávila pervitinem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim, INT - 
18. října 2009
15:19

Dvouletá holčička, která byla v pátek převezena do plzeňské fakultní nemocnice kvůli otravě, zřejmě pozřela pervitin. Její rodiče jsou narkomani.

O tom, že se jednalo o pervitin, informoval server Novinky.cz. Krajská policejní mluvčí Jana Václavová to odmítla komentovat. Děvčátko otravu přežilo a je ve stabilizovaném stavu. Policie už vyslechla její rodiče (25 a 31), kteří jsou podezřelí z nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek.

Po výslechu ale byli propuštění a zatím nejsou z ničeho obviněni, řekla Václavová. Policie ovšem odmítla zveřejnit, jakým způsobem se droga dostala do dívčina těla. "Případ i nadále prověřujeme včetně toho, kdo může být za otravu dítěte zodpovědný," uvedla Václavová. Podle Novinek.cz holčička do sebe drogu dostala ve chvíli, když rozžvýkala cigaretový filtr, přes který si její rodiče drogu před aplikací filtrovali.

stefa ( 24. října 2009 11:34 )

Ty chudáku ,už v předchozích diskuzích jsi označoval několik lidí že jsou právě mysulinda .Kolik lidí ještě budeš otravovat svými výpady že jsou mysulinda.Já ti pořád říkám že s chorobou mozku se špatně žije ty ubožáčku

anasyi ( 19. října 2009 01:56 )

jinak,pokud sis jeste nevsimnul/a,tak prispevky na diskuzich se prendavaji jakymsi zahadnym zpusobem na jine tema,takze oznaceni pro ,,lev180,,jako analfabet,mu nepatri.Pokud budes vice diskutovat,budes se sam/a divit,kde se ukazujou tvoje prispevky.Jinak,mas pravdu,ze dite by melo byt odebrano,a ,,mamce narkomance,,bych zasila diru,aby uz nikdy zadne dite neporodila

stefa ( 18. října 2009 18:24 )

pravděpodobně neumí číst jinak by pod článek s drogovou problematikou nepsal příspěvek o studiu a disertační práci paní Řápkové.Co se týče toho dítěte to bych těm narkomanům odebrala a umístila do rodiny kde o ně bude řádně pečováno.Určitě si zaslouží lepší start do života než mu mohou nabídnout dva narkomani.

gevi ( 18. října 2009 18:07 )

mají být pro dítě nejspolehlivějšími oporami. Čím mohou pro dítě být dva feťáci?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání