Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nehoda sanitky s nákladním autem: Zemřeli 2 lidé

Při nehodě sanitky s náklaďákem zemřeli dva lidé
Při nehodě sanitky s náklaďákem zemřeli dva lidé  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, rvs - 
8. října 2009
08:41

AKTUALIZOVÁNO: Při srážce nákladního auta se sanitkou ve Staré Vsi nad Ondřejnicí nedaleko Ostravy zemřeli dva lidé.

Obětí nehody se stal jeden člen posádky sanitky a převážená pacientka, řekla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Druhý zdravotník a další pacient skončili v nemocnici se středně těžkým a těžkým poraněním. Nehoda se stala mezi obcí Stará Ves nad Ondřejnicí a Mošnovem. Silnice je nyní uzavřená. "Trosky aut, střepy, všechno je rozházená po okolí, po cestě", popsala situaci na místě mluvčí. Dodala, že pravděpodobným viníkem je řidič nákladního automobilu, který podle své verze chtěl předjíždět zatím neznámé vozidlo, vyjel do protisměru, kde se později srazil se sanitkou.

"Je také možné, že prostě do protisměru vyjel, protože usnul" řekla mluvčí. Dodala, že policisté nyní zjišťují i minulost řidiče, existuje podezření že již nasbíral 12 bodů a zatím není jasné, jestli mu už byl odebrán řidičský průkaz. Co jsem měl dělat? Mám ženu, dvě děti a platím alimenty," okomentoval to řidič pro reportéra TV Nova.

kakamilek ( 8. října 2009 16:10 )

Žijeme styl života Paroubek-Topolánek ("autority"),neboli Divoký východ.

vrba ( 8. října 2009 14:11 )

Vždyť on to tak nemyslí, jen ze sebe dělá retardovaného voliče levice.

bosomfriend ( 8. října 2009 12:08 )

Proč neinformovala policie zaměstnavatele ? v zapadních zemích nemá takový řidič žadnou šanci to zatajit. Policie pošle dopis zaměstnavateli a on nemá šanci lhát , nebo vymyslet nemocenskou. Jak dlouho to potrvá , než dospěje česká policie úrovně vyspělých záadních zemí ? jak dloho se budou vymlouvat na domnělé komouše. Vždyť jejich děti sedí ve vedoucích funkcí státu.

apple ( 8. října 2009 11:28 )

ve zlomku sekundy se stal ze sanitky pohřební vůz.

kefudka ( 8. října 2009 09:59 )

Denně umírají lidé na silnicích a kolikrát zbytečně.Člověk jde ráno do práce rozloučí se s rodinou naplánují si co budou večer dělat a kvůli bezohlednému člověku se nikdy nevrátí domů.Hrozná představa.Co s toho že ho zavřou , bohužel ty mrtví se domů již nevrátí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání