Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilňoval nezletilého bratrance, dostal 2 roky!

Za znásilňování nezletilého nevlastního bratrance dostal téměř mladík (17) dva roky vězení
Za znásilňování nezletilého nevlastního bratrance dostal téměř mladík (17) dva roky vězení  (Autor: Blesk – Jitka Žigová)
Autor: žig - 
18. září 2009
19:01

Opravdu nemilý dárek dostal tři dny před svými 17. narozeninami učeň z Královéhradecka. Krajský soud ho totiž poslal na dva roky do vězení pro mladistvé za to, že znásilňoval svého nevlastního ještě školou povinného bratrance.

Mladík trest přijal. S rozsudkem souhlasila i státní zástupkyně.
Podle obžaloby mladík začal ukájet své sexuální choutky na dítěti loni na jaře, kdy chlapci bylo 13 let. Zneužíval ho v domě, kde hoch bydlel. Chodil za ním v době, kdy nikdo nebyl doma. „Přiměl nezletilého, aby s ním konal různé formy pohlavních styků, s kterými hoch nesouhlasil. Slovně protestoval s tím, že jej to bolí,“ popsala v žalobě státní zástupkyně.

Ze strachu mladík nakonec poslouchal. Nikomu se o svém trápení nesvěřil, také proto, že se bál, že by mu nikdo nevěřil. Zneužívání snášel asi rok až do doby, kdy je při styku přistihl jeden z bratrů obžalovaného. Mladík přesto svoji vinu popíral, ale později obrátil. Přiznal, že se mu líbí kluci i holky. Znalci uvedli, že motivace jeho jednání byla sexuální a psychopatická. Pro společnost podle nich není nebezpečný.

megakantor ( 1. října 2009 13:52 )

Počkej až se vrátí a bude držet tvoje dcera a syn !!! A daleko to mít nebude a to ty dobře víš, boží mlýny melou !!!!

apple ( 18. září 2009 21:13 )

úchyla vykleštit!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání