Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Útočník napadl muže sekačkou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs - 
11. září 2009
13:39

Muž z Plzeňska použil strunovou sekačku jako útočnou zbraň! Syna (27) bývalého starosty obce Druztová Jiřího Šulce poranil v obličeji a na rameni. Konflikt je zřejmě vyústěním dlouholetého sporu mezi Šulcem a chataři z Druztové.

Syn starosty si všiml, že u plotu jejich zahrady někdo je a šel se na místo podívat. Viděl muže, který strunovou sekačkou sekal křoví na místě, kde byly zasázené i malé stromky. Když začal sekání fotografovat, muž ho sekačkou brutálně napadl.

"Dotyčný muž ho prakticky beze slova napadl a křovinořezem zaútočil na jeho obličej. Syn má zranění v obličeji a na rameni. Je štěstí, že útočník nezasáhl jeho oči. Od incidentu má syn potíže také s krční páteří. Zůstává v pracovní neschopnosti," řekl bývalý starosta Jiří Šulc starší pro server Deník.cz.

Údajný útočník popírá, že by Šulcova syna jakkoliv napadl a tvrdí, že se mu bývalý starosta snaží křivým nařčením mstít kvůli sporům o cestu, vedoucí kolem Šulcova domu k chatové osadě. Jiří Šulc ji v minulosti uzavřel, ale musel ji z nařízení Obecního úřadu v Druztové znovu uvolnit.

Podle policie došlo při útoku pouze k povrchovým zraněním. "K následkům se musí vyjádřit znalec. Až podle jeho posudku rozhodneme, z čeho bude útočník obviněn. Záleží také na tom, jestli měl v úmyslu způsobit napadenému těžší zranění," řekl nám Miloslav Hochmann z kriminální policie okresu Plzeň-sever.

Čtěte také:

Sekačka amputovala dítěti ruku! >>

Otec usekl dítěti nohu sekačkou >>

 

mouse ( 11. září 2009 21:58 )

aandysek ( 11. září 2009 15:24 )

Ty jsi taky na hlavu jako ten Šulc mag..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání