Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlapec (2), kterého srazilo auto, zemřel!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: David Malík - Ilustrační foto)
Autor: ČTK, jos - 
20. srpna 2009
09:14

Dvouletý chlapec, kterého ve středu odpoledne ve Valašském Meziříčí srazilo osobní auto, vážným zraněním podlehl.

Informovala o tom vsetínská policejní mluvčí Ludmila Brousilová. O jeho život bojovali lékaři ostravské fakultní nemocnice, těžce zraněné dítě se jim ale nepodařilo zachránit.

Neštěstí se stalo na Havlíčkově ulici v centru města krátce po 15:00. Podle policie se chlapec pohyboval mezi zaparkovanými vozy a když jedno z nich obcházel, zachytila jej projíždějící toyota. Utrpěl vážné zranění hlavy a záchranáři jej převezli do valašskomeziříčské nemocnice. Krátce poté byl letecky přepraven do Ostravy. "I přesto, že byla malému chlapci ihned poskytnuta lékařská pomoc, svůj boj o život prohrál," uvedla mluvčí.

 

paila ( 23. srpna 2009 14:01 )

Proč psycho? snad jen pro to, že jsem narozdíl od tebe, mysulindo, jsem člověk z masa a kosti, který ví, že neštěští nechodí po horách, ale po lidech. - bohužel. Občas blbých pár vteřin stačí na to, že naprosto zbytečně vyhasne lidský život. To ví každý, kdo se nepovažuje za dokonalého. Já těm pozůstalým přeji upřímnou soustrast, snad nejhorší je pokud se rodič dívá do hrobu svého dítětě.

paila ( 22. srpna 2009 12:29 )

MYSULINDA, ŽENSKÁ, VY JSTE NA HLAVU, JÁ SE VE SMRTI DĚTÍ NEVYŽÍVÁM. JAK JSTE NA TO PŘIŠLA? NAUČTE SE LASKAVĚ ČÍST A HLAVNĚ PŘEMYŠLET.

paila ( 20. srpna 2009 13:21 )

o otci není v článku zmínka, tak si nevymýšlej. I za tvého mladí umíraly děti a možná dokonce více než dnes, pouze se o tom denně nepsalo v bulvárech.

paila ( 20. srpna 2009 13:05 )

na tak to jsi měla, babčo, štěstí, že to tvé děti přežily, ale možná, žes je měla někde uvázané, aby se ti nemohly vesmeknou a vběhnout pod auto. Ono v minulém století bylo hodně věcí jinak. Nehody se bohužel stávají. Stává se ji těm, kteří by za život svým dětí položili svůj, tak se běž s tou svojí zodpovědností vycpat a pokud jsi věřící, tak děkuj Bohu, že tebe ani tvé příbuzné nic takového nepotkalo.

paila ( 20. srpna 2009 10:57 )

Stačí okamžik a nehoda je na světě. Vy asi nemáte děti anebo jste je nikdy nehlídala. Nehody typu opařené dítě či úraz na schodech, či dítě pod autem se stávají i v těch nejlepších rodinách, kde je opravdu vše dobře zabezpečené. Kamarádce se opařil roční syn, když byla na návštěvě u známých a odskočila si na WC. Jeji syn si hrál s hračkou a tak požádala známou ať ho na okamžík ohlídá. Jednou jsem viděla těhotnou maminku s nákupem a cca 3 letým chlapečkem na parkovišti, ve chvíli, kdy otvírala dveře od auta, aby nejdřívě dala chlapce do autosedačky,ten malý se rozběhl a zrovna před auto. Byl to okamžik. Díky bohu ten řidič zastavil včas, maléhu se nic nestalo, ale ta matka byla v pořádném šoku. Takže i zodpovědným rodičům se může stát, že se dítě rozeběhne. Upřímnou soustrast rodině chlapce. Pevné nervy nejen pro jeho příbuzné, ale i pro řidiče auta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání