Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž umlátil štěně o zeď: Soudu se vyhýbal

Tento muž umlátil štěně labradora o zeď
Tento muž umlátil štěně labradora o zeď  (Autor: Marie Machková)
Autor: mach - 
10. srpna 2009
17:12

Štěně labradora se v domácnosti Jiřího O. (39) nedožilo ani dvou měsíců. Muž z Kunína byl obžalován z jeho utýrání. K soudu se půl roku nedostavoval. V pondělí ho do Nového Jičína přivezla policejní eskorta.

„Nevím, kdo psa zabil,“ tvrdil lhostejně před soudem Oravec. Tvrdil, že psa, který patřil jeho přítelkyni (25), našel mrtvého na chodbě. „Tak jsem ho odnesl do nepoužívaného pokoje,“ dodal obžalovaný. Ten je podezřelý, že malého labradora chytil za zadní nohy a utloukl ho o zeď v domě. Soudkyně případ odročila kvůli chybějícímu listinnému důlazu.

aapricot89 ( 11. srpna 2009 13:13 )

Taky nepochopim kde se v nekterych lidech bere tolik bestiality, ze dokazi tak hroznym zpusobem zabit ziveho, navic naprosto bezbranneho tvorecka. Plus, labradori jsou jedni z nejlepsich psu a cloveka miluji. Je mne hrozne tezko, kdyz si predstavim tu krasnou kulicku, jak musela trpet. Pohked na toho hajzla naopak, ve mne budi ty nejnizsi pudy mu dat jednu poradnou mezi oci a prat mu,aby zdechnul hned po te prvni rane.

maiky ( 11. srpna 2009 12:12 )

Jestli tohle dokáže někdo udělat bezbrannému pejsku tak je to nelidská zrůda - udala bych mu to samé co udělal on ať ví jaké to je

dorcas ( 10. srpna 2009 21:25 )

Naše zákonodárství v tomto ohledu 20 let po revoluci stále ještě zaostává za civilizovanými zeměmi. Nejsou odpovídající zákony (čí vinou?) neexistují zde organizace SPCA nebo RPSCA, financované jinde ze sponzorských darů (proč asi?). Osobně se přimlouvám pro podobná individua za sankce na úrovni trestů za vraždu (stejně jsou nízké). Tyto zakomplexované zrůdy nepatří nikam jinam než za katr.

lucinkaaa ( 10. srpna 2009 21:07 )

Nechápu jak někdo takový může existovat.. ten hajzl se mi dostat do ruky tak bude litovat,že se narodil!!!!! mám labradora 2 roky takže mě to řádně vytočilo, pes je živý tvor!! to by si ty choré mozky měly uvědomovat a naši zákonodárci taky a začít to nějak řešit !

scud911 ( 10. srpna 2009 20:26 )

Já bych ho chytil za tu jeho prostřední nohu a umlátil o silnici. I kdyby byli důkazy, tak dostane podmínku. Jako všichni co utýrali psa. prostě pes je věc, ale není tomu tak, jen soudy to nedokáží pochopit. Za vraždu zvířete bych dal tresty jako za vraždu člověka savec jako savec ne ?????,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání