Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Sadistka pálila cigaretou dceru (9) své lesbické milenky!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, pes - 
7. srpna 2009
10:28

Devítiletou holčičku z Ostravy podle policie téměř tři roky brutálně týrala družka její matky. Obviněné sedmadvacetileté sadistce hrozí až osm let vězení!

Násilnice měla dítěti ubližovat v noci, kdy jeho matka chodila do práce. "Měla dívenku bít pěstmi i různými předměty, kopat ji, šlapat po ní obutá, pálit ji cigaretou či topit," popsala týrání policejní mluvčí.

Děsivé zacházení mělo vyvrcholit loni 1. prosince, kdy ji měla žena škrtit a napadnout kovovou částí naběračky. Děvčátko poté skončilo se zraněním v nemocnici, z níž se nechtělo vrátit domů.

Dívenka žila ve společném bytě se svým mladším sourozencem, devětadvacetiletou matkou a její partnerkou. Právě ji policie podezřívá, že dítě prakticky denně psychicky i fyzicky týrala od června 2006 do letošního března.

Na jaře oznámila policii týrání své žákyně třídní učitelka, která si všimla podlitin na těle dívenky. Holčička se jí zároveň se situací v rodině svěřila. Ještě ten den ji policisté ve spolupráci se sociálními pracovníky matce odebrali.

Její družku policisté zadrželi v polovině června. Soud souhlasil s tím, aby obviněná žena skončila ve vazbě.

evolucius ( 8. srpna 2009 00:47 )

...že všichni obhájci té zrůdy zde píšící,mají problém s pravopisem,až je to úsměvné...

scud911 ( 7. srpna 2009 21:34 )

Já nejsem její obhájce, ale ani její soudce. A to nikdo znáš. Támhle někdo týrá děti 10 let a ani sociální pracovnice při osobních prohlídkách či lákařských to nikdo nezjistil. Jak je to potom možné?? Proto říkám, že není fer odsoudit někoho na spekulaci. Fajn umím to taky Paní kajuna mě včera v noci okradla o 20 tisíc korun sice je to jen spekulace ale do vezění sní.... Jak by se vám toto líbilo je to jen spekulace samozřejmě je to jen příklad, tak to neberte zle. Mě se prostě jen nelíbí, jak umíte člověka za monitorem odsoudit. Kdo zvás potom půjde k soudu osobně??? Ani jeden, prostě si tu nehrajte na to co nejste. Až tu bude článek MATKA 9 LETÉ DCERY TAJILA TÝRÁNÍ. Tak se do ní puste z plných plic. Ale do té doby jste jen lidi, kvůli kterým kdysi neviní umírali. A mě tak zemřel strejda v USA odsouzen za něco co neudělal. A klidně mě odsudte za to že jsem bescitný hovado. TO VY TU DOKÁŽETE MOC DOBŘE... ŠKODA ŽE JEN ZA MONITOREM... V REÁLNÉM ŽIVOTĚ SI TOHO TOLIK NEDOVOLÍTE CO VE VIRTUÁLNÍM!!!!!!!!

kajuna ( 7. srpna 2009 19:51 )

Ta ženská týrala holčičku 3 roky, žila s ní a její matkou ve společné domácnosti a matka si ničeho nevšimla....3 roky si nevšimla, že je její holčička týraná????? Co je to za matku???!!!

scud911 ( 7. srpna 2009 16:48 )

Ve škole nemusela mít takovej strah odhalit třeba ruce. Ono se to mluví huř se dělá a je to pravda. Všichni by jste jen uměli odsoudit, ale kdyby to zastihlo vás mluvili by jste jinak. Já si nedovolím bez důkazů odsoudit člověka. Pokud se najde důkáz, že o tom věděla a nic nedělala pak budiž. Ale na spekulacich nemůžete odsoudit někoho pro něco. To bylo dřív a kolik lidí si odsedělo 20 let bezdůvodně a nebo kolik jich bylo popraveno. A právě lidmy jako jste vy.... Takže se zamyslete a počkejte co přinese další šetření. Fakt jste někdy nechutný rozumbradové co by odsoudili vše bez jediného důkazu. Ta doba je pryč stím se smiřte...

vevericka ( 7. srpna 2009 16:07 )

to je vtip?Matka si nevšimla že je dotlučena?to nemysliš važne?Tak je si toho všimla pani učitelka ktera ji taky asi nekoupe?Matka jeji neni matka je to stejne hovado jak jeji lesbicka fetna.Obě za katr!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání